Κιβωτός του Κόσμου: Απείραχτος 8 χρόνια ο λογαριασμός μισθοδοσίας του πατέρα Αντώνιου – Πόσες χιλιάδες ευρώ βρέθηκαν μέσα

Κιβωτός του Κόσμου: Απείραχτος 8 χρόνια ο λογαριασμός μισθοδοσίας του πατέρα Αντώνιου – Πόσες χιλιάδες ευρώ βρέθηκαν μέσα

Τι προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

Χωρίς τα χρήματα που κέρδιζε ως ιερωμένος ζούσε ο πατήρ Αντώνιος και η οικογένειά του, εδώ και 8 χρόνια. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι είναι απείρακτος ο λογαριασμός μισθοδοσίας του αυτό το διάστημα, ενώ έχει πενταμελή οικογένεια και η σύζυγός του, πρεσβυτέρα δεν είναι γνωστό ότι εργαζόταν κάπου, εκτός από το γεγονός ότι ήταν πρόεδρος στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ουδεμία ανάληψη έκανε από το λογαριασμο μισθοδοσίας του ο πατέρας Αντώνιος την τελευταία οκταετία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, εν μέσω ραγδαίων εξελίξεων στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», μετέδωσε η ΕΡΤ.

Όπως προέκυψε, ο λογαριασμός αυτος έμεινε ανέπαφος αφού δεν παρατηρήθηκαν εκροές από αυτόν, ενώ σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, στον ίδιο λογαριασμό εντοπίστηκαν συνολικά 120.000 ευρώ στο χρονικό αυτό διάστημα.

Ωστόσο, σε όλους τραπεζικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας αλλά και της ΜΚΟ, βρέθηκε ότι εγιναν τουλάχιστον 2.000 κινήσεις ενώ αναμένονται και νέα στοιχεία.

Στο στόχαστρο της Αρχής βρίσκεται και το πόθεν έσχες της πρεσβυτέρας η οποία είναι διαχειριστρια κάποιων λογαριασμών.

Η μία από τις δύο θυρίδες που δεσμεύτηκαν, ανήκει στην ηλικιωμένη μητέρα του πατέρα Αντώνιου και βρέθηκε στη Χίο.

Στο μεταξύ, προβληματισμός επικρατεί στις αρχές, λόγω του ότι έχουν δεσμευτεί και λογαριασμοί στους οποίους πολίτες είχαν χρίσει ως συνδικαιούχο τον πατέρα Αντώνιο, και τώρα δεν μπορούν να εκταμιεύσουν ούτε τις συντάξεις τους.

Εξάλλου, θορυβημένη είναι η κοινή γνώμη, αλλά και οι δωρητές που συνέδραμαν όλα αυτά τα χρόνια στο έργο της «Κιβωτού του Κόσμου», μετά τις πληροφορίες που διέρρευσαν για τους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και τις θυρίδες του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας.

Κατά τη χθεσινή έφοδο (28/11) της οικονομικής αστυνομίας σε ακίνητά τους σε Κολωνό και Ραφήνα, βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό στον Κολωνό.

1
σχόλιο
  1. avatar Δρ Σωτ. Παναγέας

    Αν ευρεθεί μεγάλο Ε9 και αδικαιολόγητα μεγάλος τραπεζικός λογαριασμός του π. Αντωνίου και των με αυτόν σχετιζομένων ατόμων και εάν επιβεβαιωθούν δικαστικά οι λοιπές κατηγορίες γιά ασέλγεια και κακομεταχείριση παιδιών η Πολιτεία θα πρέπει να ελέγξει μόνον τα γεγονότα και όχι φήμες και διαδόσεις.
    Τα παιδιά είναι από τη φύση τους φιλόψευδα και φιλοκατήγορα.
    Τα γεγονότα μόνον μετράνε και ιδίως η πολυετής κοινωνική προσφορά του π. Αντωνίου, η οποία συνεκτιμάται.
    Τα χωριά SOS θα ελεγχθούν ;

Παρακαλούμε περιμένετε ...