Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: Λύγισε η γιαγιά του 25χρονου δράστη – «Ήταν το πιο καλό παιδί»

Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: Λύγισε η γιαγιά του 25χρονου δράστη – «Ήταν το πιο καλό παιδί»

«Έχω μεγάλο πόνο. Είναι ένα παιδί από τα λίγα, το πιο φιλότιμο από όλα τα εγγόνια μου», είπε για τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο η ηλικιωμένη γυναίκα

Πολύ γρήγορα η αστυνομία στην Καβάλα έφτασε στα ίχνη του δράστη στην δολοφονία του 52χρονου επιστάτη, έξω από μαρμαράδικο που δούλευε και σκοτώθηκε από καραμπίνα από 25χρονο εργαζόμενο. Η γιαγιά του καθ' ομολογίαν δράστη δεν μπορεί να το πιστέψει ακόμα και λύγισε την ώρα που μίλησε για το νεαρό.

Οι κάτοικοι της Χρυσούπολης είχαν αρχίσει να στρέφουν τις υποψίες τους στο πρόσωπο του 25χρονου, καθώς είχαν δει τη μηχανή του να περνά από την περιοχή εκείνο το πρωί. Μάλιστα, τόνισαν πως πρόκειται για μία χαρακτηριστική μηχανή, που ελάχιστοι έχουν στη Χρυσούπολη.

Εκείνο που τους έκανε εντύπωση είναι ότι εκείνη την ημέρα ο 25χρονος χρησιμοποίησε τη μηχανή του για να μετακινηθεί προς το λατομείο, ενώ συνήθως έπαιρνε το λεωφορείο μαζί με τους άλλους εργάτες. Οι κάτοικοι αναφέρουν πως είδαν τον 25χρονο να οδηγεί σαν ζαλισμένος τη μηχανή.

Στο Live News  του Mega μίλησαν στενοί συγγενείς του δράστη, οι οποίοι έκαναν λόγο για ένα φιλότιμο παιδί, ενώ δεν το χωρά ο νους τους πως προχώρησε σε μία τέτοια πράξη.

«Όλα έγιναν ξαφνικά και απότομα. Κανένας μας δεν ήξερε τίποτα. Εγώ όταν είδα που ήρθε η Ασφάλεια το πρωί και πήρε όλη την οικογένεια, άρχισαν να μου μπαίνουν υποψίες. Νόμιζα ότι τους κάλεσαν όλους από το εργοστάσιο», δήλωσε ο θείος του 25χρονου και συμπλήρωσε:

«Το παιδί δεχόταν απειλές από τον 52χρονο καθημερινά. Όταν σχολούσε από τη δουλειά ερχόταν και μου τα έλεγε. Το παράπονό του ήταν γιατί δεν έπαιρνε άδεια, τον κρατούσε εκεί για να καθαρίζει τα φρεάτια του εργοαστασίου. Αυτό το παιδί το μεγάλωσα με τα χέρια μου».

«Έχω μεγάλο πόνο. Είναι ένα παιδί από τα λίγα, το πιο φιλότιμο από όλα τα εγγόνια μου. Ήταν το πιο καλό παιδί», είπε η γιαγιά του 25χρονου.