Έγκλημα στην Καβάλα: Τον 52χρονο επιχειρηματία σκότωσε 25χρονος φίλος του

Έγκλημα στην Καβάλα: Τον 52χρονο επιχειρηματία σκότωσε 25χρονος φίλος του

Ο δράστης φέρεται να ομολόγησε την πράξη του

Στη σύλληψη ενός 25χρονου άντρα από τη Χρυσούπολη προχώρησαν σήμερα το πρωί οι αστυνομικές αρχές με την κατηγορία της εν ψυχρώ δολοφονίας του 52χρονου στις 16 Σεπτεμβρίου έξω από την επιχείρηση κοπής και επεξεργασίας μαρμάρου όπου εργαζόταν στη Χρυσούπολη του Δήμου Νέστου.

Ο συλληφθείς, που ήταν πρώην συνάδελφος του θύματος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι θεωρούσε τον 52χρονο ως υπαίτιο για την απόλυση του από τη δουλειά και ότι στο παρελθόν του είχε ασκήσει bullying.

Ο 25χρονος αναμένεται μέχρι το μεσημέρι να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας.

Πώς έγινε η δολοφονία

Καρτέρι θανάτου με θύμα τον 52χρονο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο εμπόριο μαρμάρων είχε στηθεί στην Χρυσούπολη το πρωί της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν λίγο μετά τις 6 το πρωί όταν ο άτυχος επιχειρηματίας ξεκίνησε από το σπίτι για την επιχείρηση του. Φτάνοντας έξω από την επιχείρηση μαρμάρων τον περίμενε ο εκτελεστής του όπου με πυροβόλο όπλο τον πυροβόλησε.

Στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής και αστυνομικοί της ασφαλείας που έχουν αποκλείσει το σημείο.

Αστυνομικές πηγές  δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς ο δράστης ή οι δράστες γνώριζαν το καθημερινό πρόγραμμα του επιχειρηματία και πως καθημερινά πήγαινε ξημερώματα στο εργοστάσιο.