Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: Κάμερες κατέγραψαν τον δράστη και την μοτοσικλέτα του

Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: Κάμερες κατέγραψαν τον δράστη και την μοτοσικλέτα του

Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του

Κάμερες ασφαλείας φέρεται να έχουν καταγράψει τον δράστη της δολοφονίας 52χρονου σε εργοστάσιο μαρμάρου στην Κεραμωτή Καβάλας, όπου εργαζόταν το θύμα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, που μετέδωσε το Mega, η Αστυνομία εντόπισε ίχνη του δράστη σε παρακείμενο χωράφι στο εργοστάσιο, όπου έστησε καρτέρι και εκτέλεσε τον 52χρονο και το οποίο χρησιμοποίησε για την διαφυγή του, ενώ 150 μέτρα από το χωράφι αυτό, είχε αφήσει τη μοτοσυκλέτα, στην οποία επιβιβάστηκε μετά το έγκλημα και με την οποία έφτασε μέχρι την Χρυσούπολη.

Επιπλέον, στην κατοχή της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται υλικό από κάμερες ασφαλείας, που δείχνουν τη διαδρομή του προς και από τον τόπο του εγκλήματος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει καταγραφεί ο δράστης με την μοτοσικλέτα τόσο κατά την άφιξη του, όσο και κατά την αποχώρησή του από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά και η διαδρομή του στην πόλη της Χρυσούπολης. Στον εντοπισμό του στο οπτικό υλικό βοήθησε και το γεγονός, ότι η δολοφονία διαπράχθηκε στις 6:00 το πρωί, ώρα κατά την οποία η κίνηση στην περιοχή είναι από ελάχιστη έως μηδαμινή.

Την ιδιά ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς να συγκεντρώνουν μαρτυρίες για τον 52χρονο και όλα τα ενδεχόμενα να εξετάζονται. Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί, ότι το θύμα δεν είχε κάποια προστριβή ούτε στην επαγγελματική, ούτε και στην προσωπική του ζωή, με τις έρευνες να εστιάζονται και στον κυνηγετικό σύλλογο, στον οποίο άνηκε ο 52χρονος.