TikTok: Το ερωτικό κόλπο με το γόνατο που έχει γίνει viral

TikTok: Το ερωτικό κόλπο με το γόνατο που έχει γίνει viral

Το προκαταρκτικό που φέρνει την γυναίκα σε οργασμό

Ένα ακόμα ερωτικό κόλπο έγινε trend στο TikTok. Το "knee thing" μετρά πάνω από 120 εκατομμύρια σε βίντεο που σχετίζονται με το συγκεκριμένο hashtag.

Πρόκειται για ένα προκαταρκτικό που δεν έχει καμία σχέση με όσα μέχρι στιγμής γνωρίζεις και δεν αφορά την αντρική ικανοποίηση, αλλά την επίτευξη του γυναικείου οργασμού.

 

Σύμφωνα με το InsideΗook, το "knee thing" είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να διεγερθεί το σημείο του γυναικείου σώματος που ανοίγει τον δρόμο για την κορύφωση.

Εκείνη ανοίγει τα πόδια της, εσύ περνάς το γόνατό σου ανάμεσα και ασκείς πίεση στην περιοχή της. Μέσω της αφής και τριβής, επιτυγχάνεται ο ερεθισμός της κλειτορίδας και μέσω αυτού ο οργασμός, ακόμα και χωρίς τη διείσδυση του πέους στον κόλπο. 

«Οι γυναίκες φτάνουν σε οργασμό πιο εύκολα όταν ο άντρας αντί να περιμένει ότι με το διεισδυτικό σεξ θα ικανοποιήσει τη σύντροφό του, βάζει στο ερωτικό παιχνίδι τα δάχτυλα ή τα χείλη και τη γλώσσα του για να ερεθίσει την κλειτορίδα» αναφέρει η σεξολόγος Jessica Cline.

«Για την πλειοψηφία των γυναικών, αν όχι για όλες τις γυναίκες, η κορύφωση είναι κλειτοριδική», σημειώνει η ουρολόγος Dr. Rena Malik.