Αυτά είναι τα «κόλπα» για να απολαύσετε το σεξ το καλοκαίρι

Αυτά είναι τα «κόλπα» για να απολαύσετε το σεξ το καλοκαίρι

Κανένας καύσωνας δε μπορεί να σε κρατήσει μακριά από τον σύντροφό σου

Τώρα που το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, κανένας καύσωνας δεν πρέπει και δεν μπορεί να σε κρατήσει μακριά από το να απολαμβάνεις το σεξ.

Ιδού λοιπόν μερικά κόλπα για να μη λιώνεις από τη ζέστη:

Στη μπανιέρα

Υπάρχει πιο δροσερό μέρος μέσα στο σπίτι για να κάνεις σεξ από την μπανιέρα/ντουζιέρα; Σίγουρα, όχι. Άφησε το κρύο ή χλιαρό νερό να τρέχει στα σώματά σας και να σας δροσίζει και απόλαυσε την επαφή μαζί της/του.

Στα πατώματα

Η ζέστη είναι μία καλή αφορμή για να αποχωριστείτε για λίγο το κρεβάτι. Εκτός από το ντους, λοιπόν, μερικά ακόμα δροσερά σημεία του σπιτιού είναι οι κρύες επιφάνειες, όπως είναι ο πάγκος της κουζίνας, το πλυντήριο, η τραπεζαρία και φυσικά το πάτωμα.

Σεξ με ελάχιστη επαφή

Τις ημέρες του καλοκαιριού που η ζέστη είναι ανυπόφορη, προτίμησε στάσεις με ελάχιστη σωματική επαφή: από το doggy μέχρι το ιεραποστολικό-βεντάλια (εκείνη ξαπλώνει ανάσκελα και ανοίγει τα πόδια ψηλά, δεξιά και αριστερά και εσύ έρχεσαι από πάνω της, στηριζόμενος στις παλάμες σου ώστε να μην την ακουμπάς).

Χρησιμοποίησε παγάκια

Το άγγιγμα τους δροσερό και ερεθιστικό ταυτόχρονα. Τα παγάκια είναι ίσως το πιο κλασικό κόλπο για να σε διαπεράσει ένα κύμα δροσιάς τη στιγμή που είσαι σίγουρος ότι θα καταρρεύσεις από τη ζέστη.

Το ιδανικό ερωτικό κλίμα

Αν αναλογιστείς ότι σύμφωνα με τους ειδικούς η ιδανική θερμοκρασία δωματιού που διατηρεί το ανθρώπινο σώμα σε καλή θερμοκρασία ώστε να είναι σε εγρήγορση, χωρίς να βιώνει δυσάρεστα, ενοχλητικά συναισθήματα κυμαίνεται μεταξύ 18 με 21 βαθμών Κελσίου, είτε έξω έχει χειμώνα ή καλοκαίρι, αντιλαμβάνεσαι ότι το ερωτικό κλίμα δε δημιουργείται από μόνο του, αλλά πρέπει να το φτιάξεις.

Ένας ανεμιστήρας σε κοντινή απόσταση από το κρεβάτι ή ένα κλιματιστικό ρυθμισμένο σε φυσιολογική θερμοκρασία θα σας στείλουν κατευθείαν στην αγκαλιά της/του.