Απίστευτο viral στο ΤikTok: Πληρώνεις για ποτό και… χαστούκια στην Ίο

Απίστευτο viral στο ΤikTok: Πληρώνεις για ποτό και… χαστούκια στην Ίο

Μόδα έχει γίνει το πολύχρωμο αποτύπωμα που παίρνουν στα μπαρ στο ελληνικό νησί οι τουρίστες στο πρόσωπό τους

Μια απίστευτη, αλλά και βάναυση μόδα στην Ίο έχει γίνει viral για τους τουρίστες στο ελληνικό νησί και με καμάρι ην κάνουν ανάρτηση στο TikTok. Τουρίστες στην Ίο με κάθε σφηνάκι στο μπαρ, παίρνουν κι ένα… πολύχρωμο χαστούκι… δώρο του μαγαζιού!

Άλλοι πάλι, πιο… σκληροπυρηνικοί, αντί για χαστούκι προτιμούν να φορέσουν κράνος και να τους χτυπήσουν… στο κεφάλι. Κι όταν λέμε… χτύπημα, δεν εννοούμε κάτι απλό! Εδώ, για παράδειγμα, χρησιμοποιείται… πυροσβεστήρας!

Υπάρχει και η επιλογή… με το σφυρί! Κι εδώ… το πιο σύνηθες -απ’ ότι φαίνεται- … σανίδα του σκέιτ. Οι ντόπιοι κάνουν λόγο για μια… συνήθεια… Κάτι σαν… ατραξιόν ενός μπαρ το οποίο το ξεκίνησε πριν από χρόνια και πλέον το παράδειγμά του ακολουθούν και άλλα.

«Είναι δύο διαφορετικά μαγαζιά. Το πρώτο μαγαζί που το κάνει αρκετά χρόνια τώρα, πληρώνει ο πελάτης 5 ευρώ και αφού πιει το σφηνάκι του, η κοπέλα που δουλεύει μέσα από το μπαρ τον σφαλιαρίζει με μπογιές και το άλλο μαγαζί που ξεκίνησε φέτος να το κάνει, το κάνουν στην είσοδο του μαγαζιού, έχει σαν ένα γραφειάκι, πάλι εξίσου, πληρώνουν εκεί πέρα την κοπέλα και τους σφαλιαρίζει με μπογιά» ανέφερε  στην εκπομπή «Live News» του Mega η ιδιοκτήτρια ενός μπαρ.

Στο συγκεκριμένο μάλιστα μπαρ, οι τουρίστες κάνουν… ουρά για ένα χαστούκι απ’ την μπαργούμαν. Τα βιντεάκια ανεβαίνουν το ένα μετά το άλλο στο tik toc και γίνονται viral μέσα σε δευτερόλεπτα.

«Στο μαγαζί που το ξεκίνησε γίνεται πάρα πολλά χρόνια. Σίγουρα 7 χρόνια με 10. Το κάνουν πάρα πολύ τουρίστες, ο ένας βλέπει τον άλλο, οπότε θα ρωτήσει «πού το έκανες; και πάνε κι αυτοί στην ουσία για να βαφτούνε και να έχουν μπογιές στο πρόσωπο. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να ακούγεται επικίνδυνο, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, δεν έχει συμβεί κάποιο ατύχημα σε όλα αυτά τα χρόνια που γίνεται» συμπλήρωσε η ιδιοκτήτρια του μπαρ.

Ακόμη πιο σουρεάλ εικόνα, οι τουρίστες στα σοκάκια της Ίου να κυκλοφορούν με μια… πολύχρωμη παλάμη στο μάγουλο, «περήφανοι» που πέρασαν το … crash test και απέκτησαν… το «παράσημο» που θεωρείται «must» για όσους επισκέπτονται το νησί.

«Σφραγίδα» της σφαλιάρας στο μάγουλο

Στα μπαρ που πίνεις και… τρως χαστούκι, υπάρχει και μενού «προκλήσεων», στις οποίες εάν βγεις αλώβητος από το αλκοόλ, ανταμείβεσαι με σφαλιάρα αλλά και διαφημιστικό μπλουζάκι. Το χτύπημα στο κεφάλι είναι μια «ιστορία» διαφορετική…

«Αυτό που τους χτυπάνε είναι κάτι άλλο. Είναι σε άλλο μαγαζί. Το οποίο αυτό έχει ξεκινήσει τουλάχιστον, μία 20ετία, μπορεί και παραπάνω, στο οποίο φοράνε στον πελάτη ένα κράνος, του δίνουν να πιει ένα σφηνάκι και μετά τους χτυπάνε στο κεφάλι στο κράνος, είτε με καφάσι μπύρας, είτε με κάποιο ξύλο, είτε με κάποιο ρόπαλο, είτε με σφυρί…» πρόσθεσε.

Με τη… «σφραγίδα» της σφαλιάρας στο πρόσωπο και αρκετή… ζαλάδα από το χτύπημα σε συνδυασμό με το αλκοόλ, τριγυρνούν ευτυχισμένοι στο νησί, αναζητώντας το επόμενο μπαρ για να το επαναλάβουν.