Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο με τρία αυτοκίνητα στην επίθεση – Εμπλέκονται τουλάχιστον 12 άτομα

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο με τρία αυτοκίνητα στην επίθεση – Εμπλέκονται τουλάχιστον 12 άτομα

Η Αστυνομία δεν έχει ταυτοποιήσει τον έναν, ενώ γίνεται έρευνα αν υπήρχε και 13ος χούλιγκαν μέσα στα οχήματα

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της Αστυνομίας για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Ένα νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει το κομβόι τριών αυτοκινήτων στο οποίο επέβαιναν τα άτομα που πήραν μέρος στην επίθεση κατά του 19χρονου και των δύο φίλων του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, τα άτομα που επέβαιναν στα οχήματα ήταν 12, ενώ στο στόχαστρο της αστυνομίας βρίσκεται και ένα 13ο άτομο, το οποίο ενδέχεται να βρισκόταν στο τελευταίο αυτοκίνητο, στο οποίο μπορεί τελικά να επέβαιναν πέντε άτομα. Για το άτομο αυτό, μάλιστα, φέρεται να έχει ξεκινήσει έρευνα, όπως μετέδωσε το κανάλι.

Αίνιγμα και για 13ο

Στο κομβόι των αυτοκινήτων προπορευόταν ένα CITROEN C3 λευκό, του οποίου οδηγός ήταν ο 23χρονος τον οποίο έχουν στο στόχαστρο οι Αρχές, συνοδηγός ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, πίσω από οδηγό καθόταν ένας 21χρονος και πίσω από συνοδηγό ένας 20χρονος επίσης με καταγωγή από την Αλβανία, σύμφωνα με το Mega.

Το δεύτερο αυτοκίνητο ήταν ένα Renault Clio μαύρο, αυτό που στο βίντεο φαίνεται να φεύγει από τον μονόδρομο. Οδηγός σε αυτό το αυτοκίνητο ήταν ένας 22χρονος ημεδαπός, με συνοδηγό έναν 22χρονο επίσης ημεδαπό. Στα πίσω καθίσματα βρίσκονταν ένας 21χρονος και ένας 20χρονος επίσης ημεδαποί.

Το τρίτο αυτοκίνητο είναι ένα VW Polo γκρι. Ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος παραμένει άγνωστος στις Αρχές, ενώ έχει ταυτοποιηθεί ένας 25χρονος ημεδαπός ως συνοδηγός.

Στα πίσω καθίσματα βρίσκονταν ένας 21χρονος ημεδαπός και ένας 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία. Το τρίτο αυτοκίνητο μάλιστα είναι αυτό που είχε στρίψει στον δρόμο και είχε σταματήσει μπροστά από την πολυκατοικία όπου έγινε το φονικό.

Δέκα οι συλληφθέντες μέχρι τώρα

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 10 συλλήψεις και εκκρεμεί το διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο Αλβανό, που έχει διαφύγει στη χώρα. Το ένα άτομο δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, ενώ υπάρχει και το αίνιγμα, αν ήταν και 13ος χούλιγκαν στην επίθεση που έγινε στη Θεσσαλονίκη.