Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Οπλοστάσιο εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ μετά από έφοδο σε σύνδεσμο οπαδών

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Οπλοστάσιο εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ μετά από έφοδο σε σύνδεσμο οπαδών

Βρέθηκαν από αναδιπλούμενοι σουγιάδες μέχρι σφυριά και ρόπαλα - Τι αναφέρει η Αστυνομία για τη σύλληψη του 23χρονου

Σε εγρήγορση βρίσκεται η Αστυνομία και συνεχίζει ακατάπαυστα τις έρευνες για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη. Άντρες της ΕΛ.ΑΣ έκανε έφοδο σε σύνδεσμο φιλάθλων αθλητικής ομάδας, στο κέντρο της πόλης, Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, κατά τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν - μεταξύ άλλων - αναδιπλούμενοι σουγιάδες, κράνη, βεγγαλικά χειρός, κροτίδες, διάφορα εργαλεία (όπως φτυάρια, σφυριά), δικράνια, μεταλλικοί σωλήνες και ξύλινα ρόπαλα.

Παράλληλα ανακοίνωση για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, με κίνητρο οπαδικές διαφορές, εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρεται οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πρόκειται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Κατά πληροφορίες, είναι αλβανικής καταγωγής, ενώ φέρεται να είχε απασχολήσει και το 2019 τις διωκτικές αρχές για οπαδικό επεισόδιο στο Πανόραμα. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...