Πάνος Νάτσης: Τελευταίο αντίο σήμερα στο Σχιστό – Η επιθυμία της οικογένειας

Πάνος Νάτσης: Τελευταίο αντίο σήμερα στο Σχιστό – Η επιθυμία της οικογένειας

Ακαριαίος ο θάνατος του σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Τελευταίο αντίο σήμερα στις 15:00 στο νεκροταφείο Σχιστού στον 31χρονο Πάνο Νάτση που σκοτώθηκε στην άσφαλτο όταν η μηχανή που οδηγούσε έπεσε πάνω σε φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στο Μεταξουργείο. Η κηδεία θα γινόταν στο Γ’ Νεκροταφείο, όμως υπήρχε αναμονή περίπου 15 ημερών και έτσι άλλαξε ο τόπος και θα γίνει στο Σχιστό.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να μην παραστούν δημοσιογράφοι στην κηδεία του ηθοποιού.

Ο θάνατος του Πάνου Νάτση ήταν ακαριαίος σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή. Πληροφορίες του Star ανέφεραν χθες (01.02) ότι η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα, σπασμένο πόδι και είχε συρθεί στο έδαφος, καθώς η δεξιά πλευρά του σώματός του είχε εκδορές. Ο ιατροδικαστής εκτιμά επίσης ότι ο ηθοποιός πιθανόν φορούσε κράνος, αλλά είτε ήταν παλιό, είτε δεν ήταν δεμένο.

Αυτό που αναμένεται τώρα είναι η έκθεση του πραγματογνώμονα για το πώς ακριβώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Με ιατρική βεβαίωση επέτρεψαν στην σύντροφό του να τον αναγνωρίσει

Όταν έγινε το δυστύχημα οι Αρχές κάλεσαν για αναγνώριση την αδερφή του, που δεν μπορούσε να φτάσει στο σημείο γρήγορα και έτσι πήγε η σύντροφός του, Διονυσία ανέφερε χθες η εκπομπή «Το Πρωινό». Όμως δεν της επέτρεψαν να αναγνωρίσει τη σορό καθώς αυτό επιτρέπεται μόνο σε συγγενείς πρώτου βαθμού.

Η κοπέλα αναγκάστηκε να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση που είχε τόσο τη δική της υπογραφή όσο και του Πάνου Νάτση, καθώς όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν κινήσει ιατρικές διαδικασίες για την απόκτηση ενός παιδιού. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός έτρεχε πολύ και δεν φόραγε κράνος.

 

Σπασμένες οι προστατευτικές μπάρες του φορτηγού

Εικόνες από το φορτηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στο Μεταξουργείο, που κόστισε τη ζωή στον Πάνο Νάτση, εξασφάλισε η εκπομπή Tlive. Σε αυτά τα φορτηγά, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, υπάρχουν προστατευτικές μπάρες που εμποδίζουν κάποιο αυτοκίνητο ή μηχανή να μπει στο κάτω μέρος σε περίπτωση σύγκρουσης.

Στο συγκεκριμένο φορτηγό όμως οι μπάρες φαίνεται ότι έχουν σπάσει γιατί εκεί προσέκρουσε η μηχανή που οδηγούσε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης. Πάνω στις μπάρες υπάρχει και ένα μαύρο σημάδι από τα λάστιχα της μηχανής του ηθοποιού. Αυτό σημαίνει ότι η μηχανή ήταν όρθια κατά τη σύγκρουση, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

 

Άκης Δείξιμος: Η Διονυσία τον αναγνώρισε από μέλος του σώματός του

Τις τραγικές στιγμές της αναγνώρισης της σορού του Πάνου Νάτση από τη σύντροφό του Διονυσίου, περιέγραψε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο πολύς καλός φίλος της, Άκης Δείξιμος.

«Η Διονυσία, η κοπέλα του, είναι κολλητή μου φίλη, αυτό το διάστημα είμαι κι εγώ κοντά της. Πήρα την Διονυσία τυχαία τηλέφωνο να δω τι κάνει, το σηκώνει με κλάματα. Εκείνη την ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο, μόλις την είχαν καλέσει για να αναγνωρίσει το πτώμα του Πάνου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τον αναγνωρίσει. Η αλήθεια είναι ότι τον αναγνώρισε από μέλος του σώματός του ουσιαστικά. Δυστυχώς, δεν αναγνωριζόταν» είπε.

«Ήθελαν να κάνουν οικογένεια. Σύντομα θα μετακόμιζαν στο σπίτι τους. Δεν την είχα δει ποτέ πιο ερωτευμένη, είχε βρει τον άνθρωπό της. Νομίζω ότι η Διονυσία δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τον χαμό του», σημείωσε ο Άκης Δείξιμος.