Πάνος Νάτσης: Πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι έδειξε η νεκροψία – Ακαριαίος ο θάνατός του

Πάνος Νάτσης: Πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι έδειξε η νεκροψία – Ακαριαίος ο θάνατός του

Τι υποστηρίζει ο οδηγός του φορτηγού με το οποίο συγκρούστηκε η μοτοσικλέτα του ηθοποιού

Σοκ προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Star, ο ιατροδικαστής εντόπισε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και στο σώμα του ηθοποιού, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα, σπασμένο πόδι και είχε συρθεί στο έδαφος, καθώς η δεξιά πλευρά του σώματός του είχε εκδορές. Ο ιατροδικαστής εκτιμά επίσης ότι ο ηθοποιός πιθανόν φορούσε κράνος, αλλά είτε ήταν παλιό, είτε δεν ήταν δεμένο.

Αυτό που αναμένεται τώρα είναι η έκθεση του πραγματογνώμονα για το πώς ακριβώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο. Ο Πάνος Νάτσης κινούταν με τη μηχανή του επί της οδού Κεραμεικού, ενώ το φορτηγό ερχόταν από την οδό Δεληγιώργη. Στη συμβολή των οδών έγινε η σφοδρότατη σύγκρουση. Σημειώνεται, ότι στην διασταύρωση υπάρχει πινακίδα Στοπ επί της οδού Κεραμεικού, όπου κινούνταν ο ηθοποιός.

Μιλώντας στο Star ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού, είπε: «Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν έχει λόγια, δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί αυτό. Γιατί ένας άνθρωπος που πάει για δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο, τι να σας πω, είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος, δηλαδή στο τμήμα έλεγε στους αστυνομικούς "θέλω να πουλήσω τη μηχανή μου". Έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος».

Όσον αφορά στις συνθήκες του δυστυχήματος, ο οδηγός του φορτηγού ισχυρίζεται, σύμφωνα με τον αδελφό του: «Δεν πάτησε ποτέ φρένο η μηχανή, ποτέ δεν πάτησε φρένο. Στην οδό που πέρναγε ο αδελφός μου δεν υπήρχε στοπ, άρα ένα φορτηγό τσουλάει, όσο είναι να τσουλήσει. Στην ουσία η μηχανή έπεσε πάνω του».