Μαριλού Κατσαφάδου για τον Πάνο Νάτση: «Ήταν ο αδελφός που δεν είχα»

Μαριλού Κατσαφάδου για τον Πάνο Νάτση: «Ήταν ο αδελφός που δεν είχα»

«Δεν μου είναι εύκολο να μιλάω για αυτό, δε μπορεί να αποτυπωθεί με λέξεις»

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» βρέθηκε η Μαριλού Κατσαφάδου. Η γνωστή ηθοποιός κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τις απώλειες αγαπημένων της προσώπων, που την έχουν στιγματίσει.

Η ηθοποιός, εμφανώς συγκινημένη, εξομολογήθηκε για τον χαμό του Πάνου Νάτση: «Με τον Πάνο ήταν κάτι παραπάνω από συναδελφική σχέση, ήταν αδελφική. Ήταν ο αδελφός που δεν είχα. Είχε τέσσερις αδελφές και ξέρει να συμπεριφέρεται σε μία γυναίκα, ό,τι κι αν ήταν αυτή η γυναίκα», ενώ πρόσθεσε:

«Δεν μου είναι πολύ εύκολο να μιλάω για τον Πάνο. Δεν είναι κάτι που μπορώ να το περιγράψω, δε μπορεί να αποτυπωθεί με λέξεις. Δεν υπήρχε ένα βράδυ που να πεις δεν πέρασα ωραία με τον Πάνο. Ήταν ωραίος τύπος. Πάντα να δώσει, να μοιραστεί».

Για τη γεύση που της άφησε η συμμετοχή της στις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, η Μαριλού Κατσαφάδου ανέφερε: «Τις έχω δει, τις έχω ξαναδεί… μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο, αυτό που με ταρακούνησε και με συγκλόνισε είναι ότι δεν θα ξαναδώ κάτι καινούργιο από τον Πάνο. Όλα πια είναι για μένα μια μνήμη και μια επανάληψη».

Η νεαρή ηθοποιός δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την απώλεια της μητέρας της, επίσης ηθοποιού Χριστίνας Βαρζοπούλου. «Είμαι πολύ περήφανη που έχω αυτούς τους δυο γονείς. Όταν έφυγε η μητέρα μου, έγινα εγώ η γυναίκα του σπιτιού. Σκέφτομαι ότι εγώ συνέχισα τη ζωή μου, έκανα το παιδάκι μου. Εκείνος, όμως, τι κάνει μόνος;» εξομολογήθηκε η Μαριλού Κατσαφάδου και πρόσθεσε:

«Η πρώτη μου σκέψη όταν ήμουν στις Σέρρες ήταν να πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου, να πούμε τα κουτσομπολιά μας. Εκεί την αντιλήφθηκα την απουσία της».