Πάνος Νάτσης: Συγκινητικές στιγμές στην πρώτη παράσταση χωρίς τον ηθοποιό

Πάνος Νάτσης: Συγκινητικές στιγμές στην πρώτη παράσταση χωρίς τον ηθοποιό

Χειροκροτήθηκε ο αντικαταστάτης του

Ράγισαν καρδιές στην πρώτη παρουσίαση της παράστασης στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου.

Για τον Πάνο Νάτση μίλησε ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της παράστασης Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος αναφερόμενος στον αδικοχαμένο ηθοποιό έκανε λόγο για έναν τύπο που είχε ανεμελιά 5χρονου.

«Ο τρόπος που ξεπερνούσε τα εμπόδια είναι διδάγματα. Να σκέφτεστε ότι στις δύσκολες στιγμές ο Πάνος θα έλεγε “έλα μωρέ ξεκόλλα”».

 

Τον λόγο πήρε και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη σε πάρτι της οποίας ήταν καλεσμένος ο Πάνος Νάτσης λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα η οποία αναφέρθηκε στο μοιραίο βράδυ λέγοντας ότι «η τελευταία στιγμή που τον είδαμε ήταν στις 3:45. Είδα μόνο τα μάτια του γιατί φορούσε κράνος και είμαι ευγνώμων που τον ζήσαμε πολύ όμορφα χωρίς να έχουμε τσακωθεί».

«Θέλω να του ευχηθώ να είναι, αν είναι κάπου γιατί με παρηγορεί ότι βρίσκεται κάπου όμορφα, θέλω να σκέφτομαι ότι είναι καλά γελάει και συνεχίζει ό,τι ξεκίνησε εδώ» κατέληξε.

Η συγκίνηση κορυφώθηκε στο τέλος της παράστασης και με το χειροκρότημα που εισέπραξε ο αντικαταστάτης του Πάνου Νάτση στην παράσταση.