Πάνος Νάτσης: Ο συγκινητικός επικήδειος του Γιώργου Καπουτζίδη με τρεμάμενη φωνή

Πάνος Νάτσης: Ο συγκινητικός επικήδειος του Γιώργου Καπουτζίδη με τρεμάμενη φωνή

Οι ανέκδοτες ιστορίες για τον αδικοχαμένο ηθοποιό

Ο Πάνος Νάτσης έφυγε απρόσμενα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 31 ετών και την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου τον αποχαιρέτησαν οι αγαπημένοι του άνθρωποι.

Μια μέρα αργότερα, ωστόσο, η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη είχε μια πολύ δύσκολη στιγμή στον αέρα της Super Κατερίνα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον επικήδειο λόγο που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Αυτό που μας συγκίνησε όλους χθες, χωρίς να το περιμένουμε, ήταν πως ο Γιώργος Καπουτζίδης που ήταν πολύ στενός του φίλος και συνεργάτης τα τελευταία χρόνια έβγαλε εξαιρετικό επικήδειο. Μίλησε για το πως γνωρίστηκε με τον Πάνο, πως πέρασε την οντισιόν, που ήθελε ένα κομμάτι κωμωδίας και ο Πάνος δεν είχε και είχε μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα πηγαίνοντας στην οντισιόν άρχισε να του την εξιστορεί. Απλά ο Γιώργος Καπουτζίδης καθόταν εκεί και τον χάζευε και του λέει, «περνάς στην επόμενη φάση». Μιλούσε για τις πολύχρωμες κάλτσες που λάτρευε να φοράει, για τον ρόλο που έγραψε πάνω του ο Γιώργος στις Σέρρες» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άννα Ζηρδέλη στον Alpha.

«Μίλησε για το ποδοσφαιράκι που λάτρευαν να παίζουν και τους είχε πάρει άλλη συνάδελφος από το θέατρο, έπαιζαν πριν από κάθε παράσταση. Ήταν αυτές οι μικρές στιγμές που λάτρευαν και τους γέμιζαν. Φεύγοντας ο Πάνος, λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης, πως έχει πάρει ένα κομμάτι δικό του μαζί εννοώντας τον ρόλο στη νέα του σειρά. Είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος για αυτό. Μίλησε επίσης για ένα πολύ προσωπικό δώρο που είχε κάνει ο Πάνος στον Γιώργο, μια πυξίδα».