Πάνος Νάτσης: Η συγκινητική ανάρτηση της αδερφής του – «Πουλί μου πέταξες ψηλά»

Πάνος Νάτσης: Η συγκινητική ανάρτηση της αδερφής του – «Πουλί μου πέταξες ψηλά»

Προβλήθηκε για πρώτη φορά η συνέντευξη που είχε δώσει ο ηθοποιός για την παράσταση που πρωταγωνιστούσε

Σε ανείπωτη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια του Πάνου Νάτση, του 31χρονου ηθοποιού που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό στο Μεταξουργείο.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook η αδερφή του Μαρίνα τον αποχαιρετά. «Πουλί μου έφυγες και πέταξες ψηλά,και ποιος θα ζεσταίνει τις καρδιές μας;;Άφησες την αγκαλιά μας αδειανή και ποιος θα μας παρηγορήσει.. Μικρέ μου αδερφούλη, Πάνο μου..».

Η οικογένεια και η σύντροφός του αποφάσισαν να ζητήσουν αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βούλα.

Ο Πάνος Νάτσης είχε δώσει συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», στο πλαίσιο της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστούσε, και η οποία προβάλλεται για πρώτη φορά σήμερα.

Αναφερόμενος στην πανδημία είχε πει ότι «ο κορονοϊός σταμάτησε τον χρόνο γενικά όχι μόνο στο θέατρο». Για το #MeToo είχε αναφέρει ότι ο «ο χρόνος θα δείξει πως θα το χειρστούμε αυτό σαν κοινωνία, πρέπει από αυτό να επωφεληθούμε. Προφανώς υπάρχει και σε άλλους χώρους, υπαρχουν πολλοοία άνθρωποι που έχουν βιώσει αυτό το πράγμα. Είμαι πολύ τυπικός στις σχέσεις μου, ωστόσο αυτό δεν έχει σημασία γιατί οι άνθρωποι που το κάνουν κακοποιητικά, δεν παίρνουν κάποια αφορμή, απλά το κάνουν».

«Κάθε αρνητική κριτική έχει την αξία της. Παίζει ρόλο το πόσο σε υπόληψη έχεις αυτόν που κάνει την κριτική», δήλωνε. Ο ηθοποιός είχε αναφερθεί και στην Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία πρωταγωνιστούσαν στην παράσταση. «Η Κατιάνα Μπαλανίκα είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, είναι ένα αναρχικό πνεύμα είναι πολύ ενδιαφέρον να κάθεσαι μαζί της και να συζητάς».

«Χάσαμε ένα καταπληκτικό συνεργάτη και φίλο»

Ο Πάνος Κατσαρίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των «Θεατρικών Σκηνών», δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τον χαμό του ηθοποιού. Το τραγικό γεγονός το έμαθε από την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. Η ηθοποιός τον κάλεσε και του είπε ότι έχει να του ανακοινώσει κάτι δυσάρεστο. Ο ίδιος πίστευε πως μάλλον κάποιος ηθοποιός είχε κολλήσει κορονοϊό και της απάντησε πως αντιμετωπίζεται αυτό.

«”Είναι το μόνο πράγμα που δεν αντιμετωπίζεται”, μου είπε. Έπεσε από τα σύννεφα…», αποκάλυψε ο κ. Κατσαρίδης.

«Είναι μόνο 48 ώρες που έχουμε χάσει ένα δικό μας άνθρωπο, ένα καταπληκτικό συνεργάτη και φίλο. Αυτό το πράγμα δεν παλεύεται… Τα παιδιά αυτά εδώ και τρία χρόνια που κάναμε την παράσταση με τον Γιώργο Καπουτζίδη («Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του») είναι μία οικογένεια. Μία παρέα παιδιών που ξεκίνησαν μαζί και παράλληλα με το έργο παιζόταν και η δική τους ζωή, κάποιοι παντρεύτηκαν, κάποιοι έκαναν παιδιά και όλες τους τις στιγμές τις ζούσαν μαζί. Είχαν τον φίλο τους λίγες ώρες πριν και ο Πάνος δεν είναι πια κοντά μας», είπε.

Ο Πάνος Νάτσης ήταν στο cast της νέας σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο «Σέρρες». Όπως είπε ο κ. Κατσαρίδης, ο Πάνος Νάτσης είχε δεχτεί πολλές προτάσεις, μεταξύ αυτών μία πρόταση να ερμηνεύσει ένα πολύ ωραίο ρόλο στο Εθνικό Θέατρο. «Περίμενε πως και πως να βγει η σειρά στον αέρα. Θα τον δούμε και θα συγκινηθούμε πολύ…».

Το τι θα γίνει με την παράσταση στην οποία έπαιζε ο ηθοποιός δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, καθώς το πένθος είναι βαρύ. «Είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε σε δεύτερο χρόνο», είπε ο κ. Κατσαρίδης.