Δημόσια συγγνώμη από τον Γιώργο Θεοφάνους στην μητέρα του Παντελή Παντελίδη

Δημόσια συγγνώμη από τον Γιώργο Θεοφάνους στην μητέρα του Παντελή Παντελίδη

Για όσα είχε πει ο μουσικοσυνθέτης σε τηλεοπτική εκπομπή για το τι «είδε» να λέει στη κηδεία

Δημόσια συγγνώμη από την μητέρα του εκλιπόντα Παντελή Παντελίδη ζήτησε ο Γιώργος Θεοφάνους  μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του μουσικοσυνθέτη σε πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Έπειτα από αυτές, η μητέρα του τραγουδιστή, Αθηνά Παντελίδου αποφάσισε να του στείλει εξώδικο και μέσω του δικηγόρου της ζήτησε να ανασκευάσει και να πάρει πίσω όσα είχε πει ότι «είδε» να λέει η μητέρα του Παντελίδη στην κηδεία του. «Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος. Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως, και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν» καταλήγει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.