Εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους έστειλε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη

Εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους έστειλε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη

Αφορμή στάθηκαν δηλώσεις του για κατάρες που φέρεται να εκστόμισε για τον ίδιο και τα παιδιά του

Εξώδικο στον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους φέρεται να έστειλε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, εξαιτίας της πρόσφατης συνέντευξής του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως ο Γιώργος Θεοφάνους πήρε τηλέφωνο την συνεργάτιδα της, Χρίσλα Γεωργακοπούλου και την ενημέρωσε για το συγκεκριμένο γεγονός. Αφορμή για το εξώδικο στάθηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους πριν μερικές μέρες στην ίδια εκπομπή και ειδικότερα για τις κατάρες που φέρεται να εκστόμισε για τον ίδιο και τα παιδιά του.

Σε αυτές, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Θεοφάνους είχε αναφερθεί στο θάνατο του Παντελή Παντελίδη λέγοντας: «Εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα μία νύχτα. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε αυτό το πράγμα. Πέρασα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε το παιδί στην Κύπρο, έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι που έλεγε για μία γκόμενα στα Κατεχόμενα. Με ρωτούσαν συνέχεια τη γνώμη μου για τον Παντελή και έλεγα πάντα τις καλύτερες κουβέντες. Έγραψα μια επιστολή και ανέφερα πως επειδή δεν έχει ζήσει αυτό που έγινε το ’74 και εγώ το είχα ζήσει, ήταν μια κακή του στιγμή. Γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν χρειάζεται αυτό… Η δική μου γενιά παθιάζεται με αυτό το πράγμα».

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης, ο Γιώργος Θοεφάνους είπε: «Είχα μια γιορτή και έρχεται η κουμπάρα μου η Κική Τσόλκα, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “Μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο”. Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε… Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου ρε φίλε. Εντάξει να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο του άλλου. Δεν κάνουμε reality τώρα, είναι λάθος αυτός. Έκλαιγα όλη την ημέρα, έλεγα γιατί… Τα είχε νομίζω με μένα και τη Φαίη Σκορδά. Πολλές φορές καταλαβαίνω έχουμε θέση, αλλά έχουμε τρόπους να τα πούμε».