Φολέγανδρος: Σοκάρει ο κυνισμός του 30χρονου δράστη – Σκότωσε την 26χρονη επειδή τον… ειρωνευόταν

Φολέγανδρος: Σοκάρει ο κυνισμός του 30χρονου δράστη – Σκότωσε την 26χρονη επειδή τον… ειρωνευόταν

Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της κοπέλας - Την χτύπησε πριν την σπρώξει με βία στη θάλασσα

Όσο περισσότερα στοιχεία βγαίνουν για την υπόθεση δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, τόσο πιο συγκλονιστική γίνεται η συγκεκριμένη τραγωδία. Είναι, μάλιστα, σοκαριστικός ο κυνισμός του συντρόφου της, που ομολόγησε τον φόνο και έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια της φαρμακοποιού. Το γεγονός είναι ότι την σκότωσε για ασήμαντη αφορμή, αφού ο 30χρονος παραδέχτηκε στην ανάκριση ότι ο λόγος που τον έβγαλε εκτός εαυτού ήταν πως τον... ειρωνευόταν.

«Το τελευταίο διάστημα τσακωνόμασταν συχνά και οι καβγάδες ήταν έντονοι. Με ειρωνευόταν και με πρόσβαλλε κι αυτή ήταν η κυριότερη αιτία της έντασης μεταξύ μας. Αυτό έγινε και την ημέρα που ήμαστε μέσα στο αυτοκίνητο, προχθές. Αρχίζαμε να φωνάζουμε και να τσακωνόμαστε. Τράβηξα κατά λάθος το χειρόφρενο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το αμάξι βγήκε από το δρόμο», φέρεται να είπε στην ανάκριση.

Στη συνέχεια την έσπρωξε και την πέταξε στη θάλασσα και μάλιστα όπως είπε δεν τα κατάφερε με την πρώτη και έκανε και δεύτερη προσπάθεια. Ωστόσο, το πόρισμα του ιατροκδικαστή, Ηλία Μπογιόκα, ο θάνατος της νεαρής κοπέλας προήλθε από πνιγμό δια θαλάσσιου ύδατος επί βάθους κακώσεων.

Από όσα έχουν προκύψει μέχρι τώρα, ο 30χρονος σύντροφος της κοπέλας, την χτύπησε και εκείνη είχε τραύματα τόσο από τα δικά του χέρια, όσο και από πρόσκρουση στα βράχια. Η υπόθεση γίνεται ακόαμ πιο τραγική εφόσον αληθεύει όσα είπε ο δράστης ότι μετά βιούτηξε στη θάλασσα, την είδε αναίσθητη και έφυγε.. Θα μπορούσε, δηλαδή, να την είχε σώσει αν είχε μετανιώσει την πράξη του, αλλά δεν το έκανε.

Πάντως, από την αρχή η αστυνομία τον είχε ως βασικό ύποπτο, καθώς είχε βρεθεί η σορός της κοπέλας στη θάλασσα στην περιοχή Λυγαριά της Φολέγανδρο και ο 30χρονος δεν είχε εμφανιστεί πουθενά, ενώ δεν είχε δηλώσει την εξάφανισή της.