Φολέγανδρος: Βασικός ύποπτος ο φίλος της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή – Ο 30χρονος κρατείται από την αστυνομία

Φολέγανδρος: Βασικός ύποπτος ο φίλος της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή – Ο 30χρονος κρατείται από την αστυνομία

Ο σύντροφος της κοπέλας εντοπίστηκε κοντά στο μέρος που ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του ζευγαριού - Ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών για ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια

Μια ακόμα ανατριχιαστική ιστορία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την ελληνική κοινωνία, μετά τον εντοπισμό νεκρής στη Φολέγανδρο το απόγευμα της Παρασκευής. Ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς πλέον ερευνάται ως εγκληματική ενέργεια με βασικό ύποπτο τον 30χρονο φίλο της, Το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στο νησί από την Πελοπόννησο και έκανε ελεύθερο κάμπινγκ. Έπειτα από όλα αυτά αναλαμβάνει το Ανθρωποκτονιών για να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Η σορός της κοπέλας είχε βρεθεί στη θαλάσσια περιοχή Λυγαριά και η 26χρονη φορούσε τα ρούχα της. Πλησίον της μέσα στη θάλασσα βρέθηκε ένα μαύρο τσαντάκι, που ανήκει στον 30χρονο σύντροφός της, καθώς μέσα υπήρχε η ταυτότητά του.

Στην παραλία βρέθηκε σπασμένο το κολιέ που φορούσε η 26χρονη φαρμακοποιός. Στα βράχια, επίσης, εντοπίστηκε το ένα σκουλαρίκι της αλλά και κηλίδες αίματος.

Ο 30χρονος αναζητούνταν από την αστυνομία εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή του νησιού, κοντά στο σημείο όπου είχε βρεθεί και το αυτοκίνητό τους. Φαινόταν ταραγμένος, πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς και απειλούσε να αυτοκτονήσει, όμως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού Σώματος κατάφεραν να τον προσεγγίσουν και να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος ήταν σε κακή κατάσταση, ενώ τα περισσότερα από αυτά που έλεγε ήταν ακατάληπτα. Ωστόσο, φέρεται να υποστήριξε ότι «μάλωσαν και χάλασε η φάση» και «ήταν η κακιά ώρα» για αυτό που συνέβη.

Κάτοικοι του νησιού είχαν νωρίτερα αναφέρει ότι είχαν δει τον 30χρονο να κυκλοφορεί στη Φολέγανδρο. Σύμφωνα με πληροφορίες εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ περπατούσε κουτσαίνοντας.

Η σορός της 26χρονης μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα για να γίνει η νεκροτομή που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια θανάτου.