Φολέγανδρος: Ο φίλος της 26χρονης ομολόγησε τη δολοφονία της

Φολέγανδρος: Ο φίλος της 26χρονης ομολόγησε τη δολοφονία της

«Ήταν κακιά στιγμή», ισχυρίστηκε στην ανάκριση - Ο 30χρονος λέει ότι έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και έσπρωξε την κοπέλα στη θάλασσα

Αυτό που υποψιάζονταν από την αρχή η αστυνομικοί είναι πλέον πραγματικότητα για τον θάνατος της 26χρονης κοπέλας στη Φολέγανδρο. Ο 30χρονος σύντροφός της στην ανάκριση από την αστυνομία ομολόγησε τη δολοφονία της φαρμακοποιού με την οποία είχαν ταξιδέψει για διακοπές από την Πελοπόννησο στο νησί.

Ο καθ' ομολογίαν δράστης ανέφερε ότι τσακώνονταν αρκετά τις τελευταίες ημέρες, κάτι που έγινε και το μεσημέρι της Παρασκευής. Έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα, ενώ σε άλλα τόσα θα έπεφταν στην θάλασσα.

Η κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. Βούτηξε και αυτός στην θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη σηκώθηκε και έφυγε.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και θα επιχειρηθεί εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην εισαγγελία Νάξου. Κατά τον εντοπισμό του από τους αστυνομικός, ο 30χρονος ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, δεν είχε διάθεση να συνεργαστεί, ενώ τα περισσότερα λόγια του ήταν ακατάληπτα.

«Μαλώσαμε. Χάλασε η φάση. Ήταν η κακιά στιγμή», φέρεται να είπε πριν ομολογήσει τη δολοφονία της 26χρονης.

Από την αρχή, οι υποψίες είχαν πέσει πάνω του, αφού δεν είχε δηλώσει ο ίδιος την εξαφάνιση της συντρόφου του.