Θρίλερ στα Χανιά: Αυτή είναι η 29χρονη Γαλλίδα που αγνοείται – Ενεργοποιήθηκε Missing Alert

Θρίλερ στα Χανιά: Αυτή είναι η 29χρονη Γαλλίδα που αγνοείται – Ενεργοποιήθηκε Missing Alert

Από τις 24 Ιουνίου έχει να δώσει σημάδια ζωής η Βιολέτ Γκιγκανό - Πριν από δύο μέρες ήταν η πτήση για να επιστρέψει στην πατρίδα της

Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει η υπόθεση εξαφάνισης στα Χανιά της 29χρονης Γαλλίδας, Βιολέτ Γκιγκανό, που αγνοείται και δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από τις 24 Ιουνίου. η τουρίστρια έπρεπε να έχει επιστρέψει στην πατρίδα της από τις 28 Ιουνίου και από χθες (29/6) οι αρχές στην Κρήτη πήραν σήμα και άρχισαν να την αναζητούν ενώ το Mega έβγαλε στη δημοσιότητα φωτογραφία της κοπέλας.

Η εκπομπή LIVE NEWS παρουσίασε τις φωτογραφίες από το προφίλ της 29χρονης κοπέλας, η οποία αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη, ενώ λίγο μετά βγήκε και Missing Alert για την Γκιγκανό. Η 29χρονη Γαλλίδα ήρθε μόνη της για διακοπές στην Κρήτη. Το αυτοκίνητο της κοπέλας εντοπίστηκε στον Κριό, ενώ στην τελευταία επικοινωνία που είχε από το κινητό της με μια φωτογραφία την οποία ανάρτησε σε ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «δήλωνε» πως ήταν στο Ελαφονήσι.

Η αγνοούμενη κοπέλα έκανε διακοπές μόνη της στα Χανιά, πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία στο Ελαφονήσι.

Το αυτοκίνητό της βρέθηκε με GPS και βαλίτσα στο πορτ μπαγκάζ, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, από αέρος, θαλάσσης και επίγειες.

Παράλληλα ενεργοποιήθηκε Missing Alert.

Στο Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, αναφέρονται τα εξής:

«ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΕΤ ΓΚΙΓΚΑΝΟ, 29 ΕΤΩΝ, #MISSING ALERT

Στις 24/6/2021, εξαφανίστηκε από το Ελαφονήσι της Κρήτης, η Βιολέτ Γκιγκανό, 29 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Βιολέτ Γκιγκανό στις 30/06/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Βιολέτ Γκιγκανό έχει ύψος 1.48 μ., έχει μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Έχει μια κηλίδα στην πλάτη ανάμεσα στους ώμους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Εξάλλου, για την Γκιγκανό εξέδωσε ενημέρωση και η Πυροσβεστική