Θρίλερ με την αγνοούμενη Γαλλίδα στα Χανιά – Βρέθηκε GPS στο αυτοκίνητό της και βαλίτσα στο πορτ μπαγκάζ

Θρίλερ με την αγνοούμενη Γαλλίδα στα Χανιά – Βρέθηκε GPS στο αυτοκίνητό της και βαλίτσα στο πορτ μπαγκάζ

Οι έρευνες συνεχίζονται από θάλασσας, στεριάς και αέρος - Βρέθηκε και το smart watch της κοπέλας, αλλά κάποιος το έκλεψε από εκεί που αφέθηκε!

Αδιάκοπα συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών στα Χανιά για την ανεύρεση της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας, η οποία αγνοείται από τις 24 Ιουνίου. Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς μετά τον εντοπισμό του αυτοκινήτου της, βρέθηκε συσκευή GPS και βαλίτσα στο πορτ μπαγκάζ, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η αναζήτηση για τον εντοπισμό της τουρίστριας γίνεται στην περιοχή μεταξύ του Κριού και του Ελαφονησίου στον Δήμο Καντάνου – Σελίνου Χανίων. Τα ευρήματα εξετάζονται από τις αρχές.

Η κοπέλα, που έκανε πεζοπορικό τουρισμό, επικοινώνησε με τους γονείς της στις 24 Ιουνίου για να τους πει ότι σκόπευε να επισκεφθεί το Ελαφονήσι. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της, με αποτέλεσμα οι γονείς της ενημερώσουν τις γαλλικές και ελληνικές αρχές. Από χθες (29/06/2021) δόθηκε σήμα για να βρεθεί η νεαρή κοπέλα. Οι αρχές έχουν ήδη εντοπίσει το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Κριού στο Σέλινο, με πιο πιθανό ενδεχόμενο να το άφησε εκεί προκειμένου να περπατήσει μέχρι το Ελαφονήσι.

Σύμφωνα με τον Τοπικό Σύμβουλο Παλαιόχωρας Λευτέρη Βαρδουλάκη, στο σημείο της αναζήτησης και συγκεκριμένα στο Κεδρόσασος εντοπίστηκε ένα smart watch με strass -άρα γυναικείο-, που πιθανώς ανήκε στην 29χρονη. Το «έξυπνο ρολόι» παραδόθηκε στο ναυαγοσώστη, για να εξαφανιστεί στην συνέχεια, αφού πιθανότατα το πήρε κάποιος από την εξέδρα που το είχε αφήσει.

Στις έρευνες συμμετέχουν 3 ομάδες της αστυνομίας, 3 ομάδες της ΠΥ αναμεσά τους και η ομάδα Ίκαρος με το drone της υπηρεσίας, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και 3 εθελοντικές ομάδες, ο Ερυθρός Σταυρός Κισάμου, η ΕΠΟΜΕΑ και οι εθελοντές Παλαιόχωρας.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί τρεις πτήσεις drone, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Στην αναζήτηση χρησιμοποιείται και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Χανίων ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Βερυκοκίδης, ανέφερε ότι το τελευταίο στίγμα από το κινητό της δόθηκε από την περιοχή του Ελαφονησίου, τις πρωίνές ώρες της 24ης Ιουνίου.

Η 29χρονη είχε κλείσει δωμάτιο σε δύο ξενοδοχεία – το ένα στην Παλαιόχωρα  στις 24 και 25 Ιουνίου, στα οποία δεν εμφανίστηκε ποτέ. Η αναχώρησή της για τη Γαλλία ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Ιουνίου.

Η οικογένειάς της ανησυχεί πολύ για την τύχη της 29χρονης κοπέλας και όλοι ευελπιστούν ότι θα έχει αίσιο τέλος αυτή η ιστορία, αν και οι ενδείξεις στην παρούσα φάση δεν είναι ενθαρρυντικές.

Παρακαλούμε περιμένετε ...