Γλυκά Νερά: Μέλος Μασονικής Στοάς για 4 χρόνια η «ψυχολόγος» της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Μέλος Μασονικής Στοάς για 4 χρόνια η «ψυχολόγος» της Καρολάιν

Όλα όσα είπε ο «Μεγάλος Διδάσκαλος» για τη διαγραφή της από τη Μεγάλη Στοά

Μέλος της Μεγάλης Στοάς Ελευθεροτεκτόνων Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος φαίνεται πως ήταν η Ελένη Μυλωνοπούλου, η γυναίκα που δήλωνε πως ήταν η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με τα όσα είπε ο «Μεγάλος Διδάσκαλος» Παντελεήμων Βούλης.

«Τη διαγράψαμε επειδή είχε οικειοποιηθεί το επάγγελμα – λειτούργημα του ιατρού και δη του γυναικολόγου, ενώ μάθαμε ότι ήταν μαία, απόφοιτος των ΤΕΙ», σημείωσε ο Παντελεήμων Βούλης μιλώντας στο MEGA, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι το Συμβούλιο της Μεγάλης Στοάς εξεπλάγην από τα όσα υποστήριξε η Ελένη Μυλωνοπούλου.

«Η κ. Μυλωνοπούλου ήταν μέλος μας από το 2014 έως το 2018. Είχε δείξει ικανή σε κάποια πράγματα, ήταν θησαυροφύλακας στη Στοά της, αργότερα έγινε Μεγάλη Γραμματέας», συμπλήρωσε ο «Μεγάλος Διδάσκαλος». Παράλληλα, ανέφερε ότι η απόφαση της Μεγάλης Στοάς για τη διαγραφή της, τής κοινοποιήθηκε άμεσα μέσω τρίτου προσώπου και παρουσία μαρτύρων.

«Ψεύδεται» ήταν η απάντηση του κ. Βούλη για τις αναφορές της κ. Μυλωνοπούλου περί δικής της απόφασης να αποχωρήσει από τη Μεγάλη Στοά, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν όσα έγιναν.

Για τους λόγους που οδήγησαν τη Μεγάλη Στοά να απομακρύνει την κ. Μυλωνοπούλου, ανέφερε πως αν γινόταν γνωστό ότι τα μέλη της τεκτονικής στοάς γνώριζαν ότι δεν ήταν γιατρός, όπως παρουσιαζόταν, θα είχαν τις ίδιες ποινικές ευθύνες με εκείνη.