Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στενεύει ο κλοιός για τους δράστες – Οι ύποπτοι που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στενεύει ο κλοιός για τους δράστες – Οι ύποπτοι που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο»

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς φαίνεται πως υπάρχει ένας κύκλος υπόπτων που βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικότερα, ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων, με ένα άτομο να έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης από τον ίδιο. Επίσης, υπάρχει και μια λίστα 15 υπόπτων με μικρότερες ομοιότητες, ωστόσο, με τους κακοποιούς.

Μέσα στον κύκλο των 10-15 υπόπτων που έχει σχηματίσει η αστυνομία, ένας από αυτούς φαίνεται ότι ταιριάζει περισσότερο με την περιγραφή που έχει δώσει ο πιλότος.

Όπως μετέδωσε ο ANT1, φέρεται επίσης να έχει αναγνωρίσει τη γλώσσα που μιλούσαν μεταξύ τους οι δράστες, οι οποίοι είναι πιθανότατα αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη κοπέλα, ενώ βρισκόταν δίπλα στο βρέφος της, έχει βρεθεί, ακόμη, αποτύπωμα παπουτσιού που ανήκει σε έναν από τους δράστες και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκπαιδευτής του συζύγου της άτυχης Καρολάιν κατήγγειλε ότι αυτός και η σύζυγός του είχαν δεχτεί παρόμοια επίθεση στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το σενάριο ο δράστης να είναι κάποιος από τα 10 άτομα που ξεχώρισε ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης, δεν είναι πολύ ισχυρό.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξώδικο της ψυχολόγου της Καρολάιν στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων

Παράλληλα, με ένα εξώδικο απάντησε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων η Ελένη Μυλωνοπούλου, η γυναίκα που δηλώνει ψυχολόγος και είχε απευθυνθεί σε αυτή η 20χρονη Καρολάιν, προκειμένου να βοηθηθεί ψυχολογικά.

Η εξώδικη δήλωση αποτελεί απάντηση στον Σύλλογο, με επιστολή-καταγγελία του της είχε ζητήσει να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο της από ΑΕΙ καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, προειδοποιώντας ότι «η αντιποίηση του επαγγέλματος του ψυχολόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο».

Όπως αναφέρει στο εξώδικο, είναι «τραγικό και απάνθρωπο να παρερμηνεύονται πράγματα, να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να με έχετε καταστήσει "ως αν να είμαι εγώ το υπαίτιο πρόσωπο" για το θλιβερό γεγονός που συνέβη στα Γλυκά Νερά».

Η ψυχολόγος κατηγορεί παράλληλα τον Σύλλογο ότι δεν επιδεικνύει «ίχνος σεβασμού προς τις Αρχές που μοχθούν να εξιχνιάσουν το θλιβερό έγκλημα».