Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αγγίζουν την ταυτοποίηση του ενός δράστη

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αγγίζουν την ταυτοποίηση του ενός δράστη

Ο σύζυγος της Καρολάιν είδε φωτογραφίες με 150 σεσημασμένους υπόπτους - Πολλές ομοιότητες με την επίθεση στο σπίτι του εκπαιδευτή του 32χρονου πιλότου

Είναι μια δύσκολη υπόθεση το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όμως η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, οι αρχές αγγίζουν την ταυτοτοποίηση του ενός από τους τρεις δράστες της δολοφονίας της 20χρονης μητέρας, χάρη στην περιγραφή του συζύγου της.

Ο 32χρονος πιλότος είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων. Ένα άτομο φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης από τον ίδιο. Παράλληλα, υπάρχει και μία λίστα 15 υπόπτων με μικρότερες ομοιότητες με τους δράστες.

Βεβαίως, υπάρχουν κάποια αναξιοποίητα δείγματα DNA, που έχουν βρεθεί στη σοφίτα του σπιτιού του ζευγαριού. Η αστυνομία έχει εστιάσει σε τρία ύποπτα αυτοκίνητα, που έχουν εντοπιστεί από κάμερες, ενώ πλέον στο μικροσκόπιο έχει μπει και η φερόμενη ως ψυχολόγος της Καρολάιν.

Παρόμοια ληστεία έχει γίνει και στην οικία του εκπαιδευτή της συζύγου της Καρολάιν, τρία χρόνια πριν, όπως δήλωσε ο ίδιος για το βράδυ της 17ης Ιουλίου 2018.

«Ο τρόπος δράσης είναι ακριβώς ο ίδιος. Με τη διαφορά ότι σε εμένα μπήκαν κρατώντας γκλοπ, ενώ στο Μπάμπη πήγαν με πιστόλια. Και αυτό επιτείνει το γεγονός ότι είναι ίδια γιατί εγώ ήρθα στα χέρια μαζί τους», είπε ο εκπαιδευτής.

Ο άτυχος άνδρας ήταν στο σπίτι του στο Αλεποχώρι μαζί με τη σύζυγό του όταν εισέβαλαν οι τρεις ληστές. Οι δυο φίλοι και πιλότοι διαπίστωσαν τα κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του αρχηγού. Είχε ύψος γύρω στο 1.70 μ., είναι εύσωμος με κοντό λαιμό και στρογγυλό πρόσωπο και μελιά μάτια.

«Τους δύο συνεργούς του τους έβγαλα σχεδόν έξω από το σπίτι ενώ ο αρχηγός , ο οποίος πρέπει να είναι πολύ θρασύδειλος, είχε επιτεθεί στη γυναίκα μου όπως επιτέθηκε στην Καρολάιν και στη συνέχεια, αφού την εξουδετέρωσε ήρθε από πίσω μου και με απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι με εξουδετέρωσε και εμένα έπεσα αναίσθητος.», αποκάλυψε.

Το ζευγάρι σώθηκε από τύχη, καθώς οι ληστές ήταν αδίστακτοι. Ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν συζήτησε με τον εκπαιδευτή του για τις ομοιότητες των δύο ληστειών και δεν θεωρούν τυχαίο ότι και δύο τους εργάζονται στο αεροδρόμιο Μεγάρων.