Φονικό στη Μακρινίτσα: «Βοήθεια, σώστε με» – Η δραματική κλήση του θύματος στην αστυνομία

Φονικό στη Μακρινίτσα: «Βοήθεια, σώστε με» – Η δραματική κλήση του θύματος στην αστυνομία

«Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας», φώναζε η 28χρονη

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία τόσο της Μακρινίτσας, όσο και του Βόλου από την άγρια δολοφονία του 30χρονου και της 28χρονης αδερφής του, χθες περίπου στις 8 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης του φονικού ήταν ο 31χρονος σύζυγος της 28χρονης, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι στην ίδια και τον αδερφό της, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Από χθες όλο και περισσότερες λεπτομέρειες από το έγκλημα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με το thenewspaper.gr να δημοσιεύει το δραματικό τηλεφώνημα του θύματος στην αστυνομία.

«Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας», φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 19.40 το βράδυ της Δευτέρας η 28χρονη όταν κάλεσε την αστυνομία.

Επεισοδιακή η σύλληψη

Όπως μετέδωσε το thenewspaper.gr, λίγο μετά τον φόνο, ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, με τον δράστη να εντοπίζεται τελικά να κινείται με το αυτοκίνητό του από τον περιφερειακό προς την Αγριά, μέσω του τούνελ. Ξεκίνησε καταδίωξη με τον δράστη να κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Κάποια στιγμή ένα όχημα της Ασφάλειας του έκλεισε τον δρόμο και τότε ο 31χρονος εμβόλισε το αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ενώ στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε και το μαχαίρι με το οποίο επιτέθηκε στα δύο αδέρφια.

Τέλος, σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι και ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο του δράματος, καθώς, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, θεωρεί όταν αν έφτανε νωρίτερα στο σημείο τα πράγματα μπορεί να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά.