Άγριο έγκλημα με δύο νεκρά αδέρφια 28 και 30 ετών στη Μακρινίτσα – Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης

Άγριο έγκλημα με δύο νεκρά αδέρφια 28 και 30 ετών στη Μακρινίτσα – Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης

Έγινε καταδίωξη στους δρόμους του Πηλίου

Θλιβερό συμβάν είχαμε σήμερα το βράδυ στη Μακρινίτσα. Νεκρούς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παρέλαβαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ γύρω στις οκτώ η ώρα έναν άνδρα και μια γυναίκα νεότερη, αδελφή του, που τους μαχαίρωσε άγνωστος δράστης σε έναν ξενώνα της περιοχής. Και οι δύο έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου.

O δράστης που αναζητήθηκε από την αστυνομία είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, πρώην φίλος της νεαρής γυναίκας και μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον αδελφό της και, άγνωστο για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες, τους μαχαίρωσε.

Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.
Ο δράστης διέφυγε από το σπίτι και η Αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από γείτονες και πήγε στο σημείο, και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό, ενώ οι σοροί των δύο άτυχων νεαρών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και από το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, καθώς είναι νεκροί μία 28χρονη γυναίκα και ο 30χρονος αδελφός της, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας μέσα στο πατρικό τους σπίτι , όταν επισκέφθηκε την οικογένειά της η νεαρή γυναίκα.

Mαχαιριές δέχθηκε και μία ακόμη γυναίκα, που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρόκειται για την αδερφή τους.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης που φέρεται να είναι και ο δράστης, ενοχλούσε την 28χρονη γυναίκα και την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

Νεότερες πληροφορίες, που μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ, αναφέρουν ότι στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από τις 10 το βράδυ ο φερόμενος ως δράστης του άγριου φονικού με θύματα δύο αδέλφια, ηλικίας 30 και 28 ετών στην Μακρινίτσα του Βόλου.

Έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που εξελίχθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό με καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Πηλίου, ο δράστης έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του τον Άγιο Βλάσιο, με το αυτοκίνητό του.