Βίντεο – ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια στο Περιστέρι

Βίντεο – ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια στο Περιστέρι

Τι λέει η σύζυγος του 25χρονου θύματος

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες γύρω από την εν ψυχρώ δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε καφετέρια στο Περιστέρι, με στόχο να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στο δράστη της μαφιόζικης εκτέλεσης.

Ο δράστης της δολοφονίας  σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star φορούσε μπλε μπλούζα και ήταν αρκετά γυμνασμένος όπως ο άνδρας ο οποίος απεικονίζεται στο βίντεο που μετέδωσε.

Στο βίντεο φαίνεται το μηχανάκι να «κατεβαίνει» την οδό Περικλέους στο Περιστέρι και να κινείται στα γύρω στενά λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα από όσα εξετάζονται καρέ – καρέ στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο δολοφόνος φέρεται να έφυγε πεζός από το σημείο με κατεύθυνση την οδό Κηπουπόλεως ενώ διερευνάται αν εκεί τον περίμενε κάποιος συνεργός.

Στο συγκεκριμένο δρόμο, λίγα λεπτά μετά το έγκλημα φαίνεται μια μηχανή με δυο επιβαίνοντες να περνά με μεγάλη ταχύτητα και να εξαφανίζεται στα στενά.

Το άτυχο θύμα είχε έρθει στη χώρα μας παρανόμως τον Φεβρουάριο του 2018 ενώ το ποινικό του παρελθόν ήταν καθαρό. Το κινητό του θύματος βρίσκεται στα χέρια των αρχών μήπως και «προδώσει» περίεργες επαφές ή ανοιχτούς λογαριασμούς.

Η σύζυγός του κλήθηκε από τις αρχές και φέρεται να είπε: «Στην Τουρκία δεν είχαμε διαφωνίες με κανέναν. Δεν αναγνωρίζω ούτε τον άνθρωπο που κάθεται με τον σύζυγό μου, ούτε τον δράστη. Ήρθαμε στην Ελλάδα πριν ενάμιση χρόνο. Δεν δουλεύαμε. Μας έστελναν λεφτά οι γονείς μας.»