Στο μικροσκόπιο των αρχών το άγνωστο πρόσωπο που ήταν με τον άνδρα που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι

Στο μικροσκόπιο των αρχών το άγνωστο πρόσωπο που ήταν με τον άνδρα που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι

Η ΕΛ.ΑΣ. περιμένει από την κατάθεση της συζύγου να ρίξει φως στην υπόθεση

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ γύρω από την εν ψυχρώ δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε καφετέρια στο Περιστέρι, με στόχο να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στο δράστη της μαφιόζικης εκτέλεσης.

Όπως μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Open, ο 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής που έχασε τη ζωή του από τις σφαίρες του εκτελεστή, είχε συλληφθεί από την Αστυνομία τον Φεβρουάριο του 2018 στην περιοχή του Έβρου, για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πριν από λίγο καιρό είχε γίνει έρευνα σε βάρος του με σκοπό να διασπιστωθεί εάν είχε οποιαδήποτε σχέση με παράνομα κυκλώματα διακίνησης παράτυπων μεταναστών χωρίς ωστόσο να προκύψει το οποιοδήποτε ενοχοποιητικό στοιχείο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται στην κατάθεση της συζύγου του θύματος προκειμένου να φτάσουν στο πρόσωπο με το οποίο ήταν ο 25χρονος στην καφετέρια, το οποίο- με βάση τις ίδιες πληροφορίες- η γυναίκα αρνείται ότι γνωρίζει. Η Αστυνομία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και για «στημένο ραντεβού θανάτου», δηλαδή την πιθανότητα ο άνθρωπος που ήταν μαζί με το θύμα να γνώριζε τον δολοφόνο.