Conference League: Ξεκινούν οι ευρωπαϊκές μάχες για ΠΑΟΚ και Άρη

Conference League: Ξεκινούν οι ευρωπαϊκές μάχες για ΠΑΟΚ και Άρη

Αντιμετωπίζουν τις Μπεϊτάρ και Αραράτ αντίστοιχα

Μετά τον Παναθηναϊκό, ήρθε η σειρά των ΠΑΟΚ και Άρη να μπουν στις μάχες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα για τον 2ο γύρο του Europa Conference League.

Ο πρώτος παίζει κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα με στόχο το σκορ που θα τον φέρει από το πρώτο ματς στην επόμενη φάση. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τον Σαμάτα ενώ άφησε εκτός τους τιμωρημένους Αουγκούστο και Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Θυμίζουμε ότι αν ο Δικέφαλος προκριθεί, θα πέσει πάνω στην κροατική Χάιντουκ Σπλιτ του Μάρκο Λιβάγια.

Από την άλλη ο Άρης, ταξίδεψε στο Ερεβάν της Αρμενίας όπου θα κοντράρει την Αραράτ, θέλωντας να αποκτήσει το απόλυτο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Ο τραυματισμός του Μπράμπετς θα φέρει τον Οντουμπάτζο στο κέντρο της άμυνας με τον Φαμπιάνο.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Ματαρίτα, Φεράρι, Φαμπιάνο, Ζουλ, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάβισιτς, Πάλμα, Μενέντεζ, Σαβέριο, Κάρλσον, Μορόν, Γκρέι, Χουτεσιώτης, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπεκιαρίδης.

Οι «κίτρινοι» θα βρεθούν απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου στην επόμενη φάση εφόσον προκριθούν.

Αραράτ-Άρης 18:00 (Novasports 2)

ΠΑΟΚ-Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ 20:30 (Novasports Prime)