Πολυτέλεια… εν πλω στο Λονδίνο!

Μια ακόμα ξεχωριστή πρόταση διαμονής έρχεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες του Λονδίνου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να διανυκτερεύσουν στο πρώτο πλωτό ξενοδοχείο της πόλης!

Το 120 μέτρων μήκους, πέντε ορόφων και τεσσάρων αστέρων, σούπερ-γιοτ, Sunborn Yacht άνοιξε τις πύλες του στους επισκέπτες στις αρχές Οκτωβρίου.

Το υπερπολυτελές πλωτό-ξενοδοχείο βρίσκεται στην αποβάθρα Royal Victoria Dock και έχει θέα στο περίφημο Millennium Dome της αγγλικής πρωτεύουσας.

Τα δωμάτια και οι σουίτες είναι όμορφα διακοσμημένες, ενώ όλα διαθέτουν tablets αντί για τα παραδοσιακά εκτυπωμένα μενού και φυσικά δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Στους κοινόχρηστους χώρους και τα πολυτελή εστιατόρια και μπαρ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το προσεγμένο μενού, ενώ και οι εξωτερικοί χώροι είναι ειδικά διαμορφωμένοι, προσφέροντας χαλαρωτικές στιγμές.

Οι ιδιοκτήτες του γιοτ έχουν φροντίσει να πάρουν και… “γαμήλια άδεια”, για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν ένα ξεχωριστό γάμο και δεξίωση για τους καλεσμένους τους.

Οι τιμές για τα δωμάτια ξεκινούν από 203 ευρώ τη βραδιά, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Για μια ξεχωριστή διαμονή στην αγγλική πρωτεύουσα το Sunborn Yacht… έριξε άγκυρα και σας περιμένει!

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ