Βραδιές στο ωραιότερο σαλέ του κόσμου!

Μια ξεχωριστή εμπειρία πολυτέλειας υπόσχεται στους επισκέπτες του το Bighorn lodge στο Revelstoke του Καναδά, το οποίο κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του καλύτερου στον κόσμο.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν tour operators, πράκτορες, ταξιδιωτικά πρακτορεία, στελέχη επιχειρήσεων και μέσα ενημέρωσης, οι οποίοι προτείνουν το σαλέ για μια μοναδική χειμερινή απόδραση.

Η τοποθεσία του ακινήτου στη βάση του χειμερινού θέρετρου Revelstoke έχει δημιουργήσει μια νέα αντίληψη για το σκι, αφού η περιοχή φημίζεται και για τη μοναδική πίστα του σκι όπου ένα ελικόπτερο μεταφέρει τους σκιέρ σε ένα μοναδικής ομορφιάς τοπίο για μία άνευ προηγουμένου κατάβαση.

Το πλήρως εξοπλισμένο ιδιωτικό καταφύγιο προσφέρει gourmet κουζίνα από ένα βραβευμένο σεφ, αφοσιωμένο προσωπικό και ένα υπερπολυτελές περιβάλλον.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλήρες πρωινό από τον ιδιωτικό σεφ σας στην κομψή τραπεζαρία, μεταβείτε στο ελικοδρόμιο και από εκεί σε ένα από τα καλύτερα μέρη του κόσμου για σκι.

Ξαναζήστε τις συγκινήσεις της ημέρας, καθώς θα χαλαρώνετε στο εντυπωσιακό υπαίθριο τζακούζι, παρακολουθήστε μια ταινία στο σινεμά ή χαλαρώστε στην εσωτερική πισίνα ή στην αίθουσα μασάζ.

Το βράδυ χαλαρώστε δίπλα στο τζάκι ή απολαύστε το ποτό σας στο πλήρως εξοπλισμένο μπαρ.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ