Γιορτινές εκπλήξεις στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George

Μοναδικές εκπλήξεις ετοιμάζουν για τις μέρες των γιορτών τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, μαγεύοντας τους καλεσμένους τους με τις Χριστουγεννιάτικες ιστορίες τους.

Ο γνωστός και πολυταξιδεμένος Καρυοθραύστης σας υποδέχεται στην είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, ανυπομονώντας να σας καλωσορίσει.

Η πόρτα θα ανοίξει και το ψηλό και φουντωτό δέντρο θα βρίσκεται αναμμένο στο χώρο του λόμπι στολισμένο με πολύ μεράκι, αποτελώντας το κατάλληλο σημείο για να βγάλετε μία Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τους αγαπημένους σας.

Προχωρώντας πιο μέσα θα βρεθείτε σε ένα από τα πιο μαγευτικά lounges της πόλης, το Winter Garden, όπου και φέτος από τις 6 Δεκεμβρίου ο ζαχαροπλάστης του θα επιμελείται έναν εορταστικό μπουφέ με μοναδικά εδέσματα και γλυκά για να συνοδεύσετε τον καφέ, την ζεστή σοκολάτα ή το τσάι σας. Μη ξεχάσετε να αναζητήσετε τα Χριστουγεννιάτικα είδη προς πώληση!

Ακριβώς δίπλα, στο Ξενοδοχείο King George στολισμένο με στοιχεία που παραπέμπουν στην κλασική σκακιέρα, ο “Βασιλιάς” ετοιμάζεται να μαγέψει τους επισκέπτες του και να τους διηγηθεί την δική του ιστορία. Σε αυτό ασπρόμαυρο σκηνικό θα απολαύσετε μία απόλυτη “ρουά ματ” Χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Επιλέξτε το σκηνικό που σας ταιριάζει και γιορτάστε τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Μάθετε περισσότερα για τα εορταστικά μενού, που επιμελήθηκε ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου που πάντα εκπλήσσει με τους γευστικούς του συνδυασμούς.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εορταστικό πρόγραμμα για τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall με ένα κλικ εδώ

Τέλος, εκμεταλλευτείτε τα εορταστικά πακέτα διαμονής, που προσφέρουν τα δύο κεντρικά ξενοδοχεία και ζήστε αξέχαστες στιγμές.

Επισκεφτείτε τώρα την εορταστική ιστοσελίδα και δείτε τις φετινές προσφορές με ένα κλικ εδώ