Το πρώτο resort της JW Marriott στην Ευρώπη

Με ένα εντυπωσιακό θέρετρο σε ένα ιδιωτικό νησί της Βενετίας, το εξελιγμένο Brand της Marriott International, η JW Marriott Hotels & Resorts, υποδέχεται το πρώτο της ιταλικό ξενοδοχείο και το πρώτο στην Ευρώπη, που αναμένεται να ανοίξει το Μάρτιο του 2015.

Το ακίνητο 266-δωματίων, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη βραβευμένη ιταλική αρχιτεκτονική εταιρεία Matteo Thun & Partners, έχει μια εξαιρετική τοποθεσία στο δικο του ιδιωτικό νησί, με εκπληκτική θέα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου και τη Γαληνοτάτη.

Το JW Marriott Venice Resort & Spa θα συνδυάζει ότι καλύτερο στο σύγχρονο design με την κληρονομιά και την κομψότητα της τοποθεσίας του, δίνοντας και πάλι ζωή στα ιστορικά κτήρια και πάρκα του Isola delle Rose (Rose Island).

Τα κτίρια του ξενοδοχείου ανακαινίσθηκαν με ιδιαίτερη ευαισθησία, ώστε να να ενσωματώσουν την βιώσιμη, σύγχρονη και κομψή σχεδίαση μέσα στο ιστορικό κτήριο.

Τα στιλάτα δωμάτια και οι σουίτες, μερικά με ιδιωτικές πισίνες, είναι απλά διακοσμημένα με τούβλα, γυαλί και κεραμίδια, φτιαγμένα από τους τεχνίτες της περιοχής, για να αντανακλούν το παραδοσιακό στυλ της Βενετίας.

Με πάνω από 64 στρέμματα στη διάθεση τους για να εξερευνήσουν, οι επισκέπτες θα βιώσουν μια απαράμιλλη εμπειρία διαμονής.

Μεταξύ των πολυάριθμων κήπων και των εξωτερικών χώρων, θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα σημεία για ήρεμες στιγμές, καθώς και κληματαριές, ελαιώνες και καλλιεργημένα οικόπεδα για την παροχή φρέσκων υλικών, που θα προμηθεύουν τα τέσσερα εστιατόρια και τα πέντε μπαρ του ξενοδοχείου, που θα διαθέτει ακόμα και μια σχολή μαγειρικής και οινογνωσίας.

Τα αναπαλαιωμένο κτίσματα, που βρίσκονται διάσπαρτα γύρω από το κεντρικό συγκρότημα, θα φιλοξενούν μια σειρά από εγκαταστάσεις, όπως το θεαματικό spa.

To 1.750 μέτρων spa, έχει αναλάβει η GOCO Hospitality και θα είναι το μεγαλύτερο στη Βενετία, προσφέροντας μοναδικές θεραπείες, με τη χρήση προϊόντων,όπως !QMS Medicosmetics and Amala. Διαθέτει επίσης εσωτερική και εξωτερική πισίνα, health club, οκτώ δωμάτια θεραπείας, χαμάμ και πολυτελή σουίτα spa.

Οι επιπλέον παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν χωρούς για παιδιά και οικογενειακή πισίνα, ενώ θα προσφέρονται δραστηριότητες, όπως θαλάσσια σπορ, κανό και ιστιοπλοΐα.

Από την εντυπωσιακή πισίνα στον τελευταίο όροφο οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν την εκπληκτική θέα στη λιμνοθάλασσα και στη πλατεία του Αγίου Μάρκου, στην οποία θα φτάνουν με ιδιωτικό σκάφος σε μόλις δεκαπέντε λεπτά.

Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν εργαστήρια κατασκευής μιας αυθεντικής βενετσιάνικης μάσκας, αλλά και μιας δημιουργίας από γυαλί Murano από ντόπιους τεχνίτες.