Στη Βραζιλία ήρθα:Τι θα πληρώσετε για να δείτε από κοντά την Εθνική

Το… ταξίδι της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στους 16 καλύτερους του κόσμου, προκαλεί αν μη τι άλλο κύμα επιθυμίας σε όλους τους Έλληνες να βρεθούν στο πλευρό της στη Βραζιλία την ερχόμενη Κυριακή.

Τα οργανωμένα τουριστικά πακέτα, που πωλούνταν στη χώρα πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, ήταν ιδιαίτερα ακριβά, αφού αφενός ο προορισμός της Βραζιλίας είναι πολύ μακριά, και αφετέρου δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Ελλάδα.

Το news.gr ερεύνησε τις τιμές, που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην αγορά για τους οπαδούς, οι οποίοι θέλουν να ταξιδέψουν μέχρι την πόλη Ρεσίφε και να παρακολουθήσουν την Εθνική μας την Κυριακή να παίζει απέναντι από την Κόστα Ρίκα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, που μας έδωσε η Airfasttickets, η τιμή κατ’ άτομο για ένα ταξίδι 6 ημερών (4 νύχτες, σε δίκλινο δωμάτιο) θα κοστίσει 2.900 ευρώ. Σε περίπτωση, που κάποιος επιθυμεί μονόκλινο, η τιμή αυτή επιβαρύνεται κατά 700 ευρώ.

Το ταξίδι αφορά στις ημερομηνίες από 27 Ιουνίου έως και 2 Ιουλίου και περιλαμβάνει: Πτήσεις με Alitalia για Ρίο με ενδιάμεσο σταθμό (Ρώμη), τις εσωτερικές πτήσεις Ρίο – Ρεσίφε – Ρίο, 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό στο Ρεσίφε, καθώς και όλες τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και από και προς τα γήπεδα. Επιπλέον, έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός του γραφείου θα συνοδεύει το γκρουπ, ενώ στο πακέτο περιλαμβάνεται και ασφάλεια επαγγελματικής αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμων (550 ευρώ), ενώ υπάρχουν προαιρετικές εκδρομές. Η Airfasttickets μπορεί να σας εξασφαλίσει εισιτήρια για τον αγώνα στην ελληνική κερκίδα.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις με ένα κλικ εδώ