Προσοχή: Το iOS 7 δε θα κάνει το κινητό σας αδιάβροχο !

Μία παραπλανητική “διαφήμιση” (που είναι άγνωστο ποιος ξεκίνησε και πώς ακριβώς διαδόθηκε) κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο Διαδίκτυο, στοχεύοντας τους χρήστες κινητών της Apple.

Σύμφωνα με τη “διαφήμιση”, που μοιάζει πολύ με τις συνηθισμένες παρουσιάσεις της Apple, η αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα iOS 7 πέραν όλων των άλλων, κάνει το iPhone... αδιάβροχο ! Πώς γίνεται αυτό; “Σε περίπτωση ανάγκης, ένας έξυπνος διακόπτης θα κλείσει την παροχή ενέργειας της συσκευής και τα συνδεόμενα υλικά, ώστε να αποτρέψει οποιαδήποτε ζημιά στα ευαίσθητα κυκλώματα του iPhone σας”, εξηγεί η δήθεν διαφήμιση.

Βέβαια, η φάρσα ήταν μάλλον τραβηγμένη και δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να πιστέψει ότι η συσκευή του, η ίδια ακριβώς συσκευή, μπορεί να γίνει αδιάβροχη μόνο με μία αναβάθμιση λογισμικού. Ωστόσο, κάποιοι το πίστεψαν, και είχαν την ατυχή έμπνευση να το δοκιμάσουν, καταστρέφοντας φυσικά τα κινητά τους. Κατόπιν, απευθύνθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα για να πουν τον πόνο τους.

Εσείς όμως μην την πατήσετε: Το iOS διαθέτει πολλά χρήσιμα features, όμως το να κάνει αδιάβροχο το κινητό σας δεν είναι ένα από αυτά. Κι ας φαίνεται σαν αληθινή η παρακάτω "διαφήμιση":