Χρυσό iPhone 5S πουλήθηκε έναντι 10.100 δολαρίων!

Η αδυναμία της Apple να προμηθεύσει την αγορά με το νέο χρυσαφί iPhone 5S έχει δημιουργήσει δευτερεύουσα αγορά για κινητά iPhone από δεύτερο χέρι, αλλά και κινέζικη '"μαύρη αγορά" για τα χρυσά iPhone.

Ένα από αυτά πουλήθηκε έναντι του αστρονομικού ποσού των 10.100 δολαρίων (!), όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, με την πλήρη εξέλιξη της εν λόγω δημοπρασίας.

Αν και δεν παραμένει ξεκάθαρος ο λόγος για τον οποίο η Apple εξακολουθεί να διατηρεί περιορισμένη τη διαθεσιμότητα για το χρυσό iPhone 5S, μάθετε ότι σε αρκετά καταστήματα διαφόρων χωρών υπήρχε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στα ράφια.

Πάντως, η Apple έχει ανακοινώσει ότι οι ηλεκτρονικές αγορές του συγκεκριμένου smartphone δε θα έχουν εξυπηρετηθεί στο σύνολό τους μέχρι τον Οκτώβριο.

Είναι λογικό ότι με την περιορισμένη διαθεσιμότητα, οι περισσότεροι έχουν στραφεί στη "μαύρη αγορά". Όταν βρίσκεσαι στον κόσμο της Apple, θέλεις κατ' αντιστοιχία κάθε φορά να μυηθείς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και στον κόσμο του πιο καινούριου κινητού τηλεφώνου που λανσάρει κάθε φορά!

Σκεφτείτε ότι η τιμή των 10.1000 δολαρίων με την οποία πουλήθηκε ένα εκ των χρυσών περιζήτητων smartphones προήλθε από πλειστηριασμό με αρχική 4.600 δολάρια.

Δεν ήταν λίγοι, πάντως, εκείνοι οι επίδοξοι αγοραστές που ανέβαζαν γαλαντόμα την προσφορά τους στο συγκεκριμένο, αλλά και σε άλλους πλειστηριασμούς, κατά 100 ή 200 ευρώ ανά "χτύπημα". Όταν θέλεις να αποκτήσεις ένα χρυσό iPhone 5S, πρέπει να το θέλεις πραγματικά!

Πηγή: businessinsider.com