Θα γίνει… πόλεμος για ένα iPhone !

Η εικόνα δε μας προκαλεί πια εντύπωση: Εκατοντάδες άνθρωποι στημένοι σε μια ουρά, πολλοί για ώρες ή ακόμα και για μέρες, θέλοντας να είναι οι πρώτοι που θα πιάσουν στα χέρια τους το νέο κινητό της Apple που μόλις κυκλοφόρησε.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, φαίνεται πως οι “τυχεροί” θα είναι λιγότεροι, καθώς αναλυτές και άτομα που γνωρίζουν τα της παραγωγής αναφέρουν πως το νέο iPhone 5S την Παρασκευή δε θα κυκλοφορήσει σε πολλά κομμάτια, με αποτέλεσμα πολλοί να είναι αυτοί που θα σπεύσουν να το αγοράσουν, αλλά θα επιστρέψουν με άδεια χέρια.

Ορισμένοι εκτιμούν ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στον πρωτοποριακό σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος του iPhone 5S, και ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που αυτή τη φορά η Apple δεν έδωσε αυτή τη φορά τη δυνατότητα προπαραγγελίας της συσκευής.

Και μάλλον έτσι είναι, αφού η άλλη νέα συσκευή της Apple, το “φτηνό” iPhone 5C, είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες και θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 20 Σεπτεμβρίου.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι θα γίνει... “πόλεμος” για ένα iPhone 5S στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών των χωρών όπου αυτό θα κυκλοφορήσει !