Επεξεργαστείτε τη μουσική σας με το MusicTiles στο iOS

Ο αναγνωρισμένος καλλιτέχνης, Peter Gabriel, μας παρουσίασε μία νέα εφαρμογή για την πλατφόρμα της Apple, που επιτρέπει στους χρήστες της να επεξεργαστούν και να μοιραστούν τη μουσική τους, μέσα από ένα πολύ εύχρηστο και απλό περιβάλλον.

Πρόκειται, για μία εφαρμογή που χωρίζει τα βασικά στοιχεία ενός τραγουδιού σε “πλακίδια”, όπως την μουσική της κιθάρας, των τύμπανων ή τα φωνητικά και στη συνέχεια τα “ανακατεύει” και με άλλα μουσικά στοιχεία. Έτσι οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τα διάφορα εφέ αλλά και τους χρόνους του κάθε ξεχωριστού στοιχείου αλλάζοντας την διάταξη των “πλακιδίων”.

Οι δημιουργοί της εφαρμογής δηλώνουν, πως οποιοδήποτε επαγγελματικά ηχογραφημένο τραγούδι μπορεί να μετατραπεί στο είδος αρχείων του MusicTiles, με τους καλλιτέχνες να πρέπει απλά να δηλώσουν τη γνησιότητα του προϊόντος τους.

Το MusicTiles, κυκλοφορεί ήδη για τις συσκευές iPhone και iPad στην τιμή των 2.99 δολαρίων και δίνει την δυνατότητα για επιπλέον αγορές τραγουδιών ή και ολόκληρων άλμπουμ μέσα από την ίδια την εφαρμογή.