Νέες πληροφορίες για το Xbox 720

Η είδηση της κυκλοφορίας μίας παχνιδοκονσόλας, ενθουσιάζει τόσο του gamers, όσο και τους λάτρεις της τεχνολογίας, αφού πρόκειται για ένα γεγονός που δεν γίνεται και κάθε χρόνο. Με το ενδιαφέρον λοιπόν για τα νέα Playstation 4 και Xbox 720 να παραμένει αμείωτο, πολλές πληροφορίες έχουν αρχίσει και διαρρέουν με βάση τα πακέτα εξέλιξής τους.
 
Την τιμητική του έχει αυτή τη φορά το νέο Xbox, με την ιστοσελίδα Kotaku, να δημοσιεύει πολλές πληροφορίες για την κονσόλα, που βασίζονται στις δοκιμές του πακέτου εξέλιξης “Durango”.
 
Μία πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία έχει να κάνει με το γεγονός πως το νέο Xbox, θα υποστηρίζει δυνατότητα multitasking, δηλαδή θα μπορεί να “τρέξει” περισσότερα από παιχνίδια ταυτόχρονα, που θα απαιτεί την αποθήκευση των παιχνιδιών στο σκληρό δίσκο και τη λειτουργία του νέου αισθητήρα Kinect 2.0.
 
Ο νέος αισθητήρας θα είναι πλέον υποχρεωτικός για τη λειτουργία και πωλείται μαζί με την κάθε κονσόλα. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για υποστήριξη έως και έξι παικτών ταυτόχρονα!
 
Για να γίνεται εφικτή η αποθήκευση των παιχνιδιών, η κάθε έκδοση θα περιλαμβάνει έναν σκληρό δίσκο 500GB, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αποθήκευση και αναπαραγωγή του παιχνιδιού.
 
Αναφορά γίνεται και για το νέο χειριστήριο, που θα χρησιμοποιεί μία νέα τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης, με τα χειριστήρια της τωρινής γενιάς να μην είναι, κατά πάσα πιθανότητα, συμβατά. Μάλιστα, υπάρχουν φήμες για αναβάθμισης της εφαρμογής του Xbox γιαsmartphones και tablets, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να μετατρέψουν τις φορητές τους συσκευές σε χειριστήρια.
 
Προς το παρόν παραμένει άγνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας κονσόλας, με την αντίστροφη μέτρηση όμως να συνεχίζει και να μας δείχνει μία πρώτη παρουσίαση της την ερχόμενη άνοιξη.