Apple: Αυτό είναι το «κρυφό» προϊόν της για λίγους και εκλεκτούς – Αδύνατον να το αγοράσεις

Apple: Αυτό είναι το «κρυφό» προϊόν της για λίγους και εκλεκτούς – Αδύνατον να το αγοράσεις

Περιέχει και υπογεγραμμένη επιστολή από τον CEO, Τιμ Κουκ

Στην Apple, οι εργαζόμενοι που συμπληρώνουν 10 χρόνια στην εταιρεία παίρνουν μια βαριά αναμνηστική πλακέτα από αλουμίνιο, που φέρει το λογότυπο με το μήλο, μαζί με μία υπογεγραμμένη επιστολή από τον CEO, Tim Cook.

Όπως αποκάλυψε ο YouTuber DongleBookPro, ο μεγάλος κύβος είναι φτιαγμένος από το ίδιο αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στα εμπορικά προϊόντα της Apple, όπως το iPhone.

Στην μπροστινή πλευρά δεσπόζει το logo της Apple, ενώ στο πλάι είναι γραμμένος ο αριθμός 10, το όνομα του εργαζόμενου και η ημερομηνία στην οποία συμπλήρωσε μία δεκαετία στην εταιρεία.

Μέσα στο κουτί, που είναι προσεγμένο ως την τελευταία λεπτομέρεια και θυμίζει τις συσκευασίες των προϊόντων της Apple, βρίσκεται το σημείωμα από τον Cook.

«Συγχαρητήρια που έφτασες σε αυτό το ορόσημο. Η δουλειά που έχεις κάνει, οι προκλήσεις που έχεις συναντήσει και οι ανακαλύψεις που έκανες δυνατές — όλα αποτελούν μια βαθιά και διαρκή συμβολή στην αποστολή της Apple να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο. Εκ μέρους όλων στην Apple, σε ευχαριστώ για όλα όσα φέρνεις στο ταξίδι που κάνουμε μαζί».

Μέσα στο κουτί βρίσκεται και ένα πανάκι για τον καθαρισμό του αντικειμένου, το οποίο λέγεται ότι κοστίζει 19 δολάρια(!)

Σχετικά Tags
Apple