Etage Litteraire: Ένας χώρος αφιερωμένος στο βιβλίο και τον πολιτισμό

Παρουσίαση

Το Etage Litteraire αποτελεί έναν χώρο αφιερωμένο στο βιβλίο και τον πολιτισμό, και λειτουργεί με την υποστήριξη του Γκελ Bistrot και του Booze Cooperativa. 

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που φιλοδοξεί να αγκαλιάσει νέες προτάσεις, ιδέες και δημιουργούς και να αποτελέσει κέντρο διακίνησης της τέχνης και του πολιτισμού  στο κέντρο της πόλης και λειτουργεί είτε ως αναγνωστήριο, είτε ως εργαστήρι, είτε ως χώρος παρουσιάσεων και εκδηλώσεων.

Με έμπνευση από τα καλλιτεχνικά καφέ μιας άλλης εποχής αλλά και με το έντονο καλλιτεχνικό στοιχείο στους εσωτερικούς του χώρους, το Etage Litteraire ήδη αποτελεί έναν δημιουργικό χώρο συνάντησης των καλλιτεχνών με το κοινό, μιας και εσωτερικά στεγάζει χώρο μελέτης, βιβλιοθήκη καθώς και ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για παρουσιάσεις βιβλίων και διάφορες άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Παράλληλα, το Γκελ Bistrot που λειτουργεί στο ισόγειο της στοάς υποστηρίζει τις δυνατότητες του Etage Litteraire και προσφέρει σε όλη την διάρκεια της ημέρας καφέ, ποτό αλλά και γεύματα.

Το Etage Litteraire θα το βρείτε Κολοκοτρώνη 59Β.