Το Γκάζι πήγε… Πασαλιμάνι!

Παρουσίαση all day χώρου

Το all day concept του έχει εδώ και χρόνια κερδίσει φανατικό κοινό στο Γκάζι.

Πρόσφατα ωστόσο είδαμε ένα ακόμη Gazi College να γεμίζει ασφυκτικά και μάλιστα σε μία πιάτσα που είχε καιρό να μας υποδείξει ένα νέο και όμορφο meeting point.

Το νέο Gazi College βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Πειραιά και μάλιστα σε αρκετά κομβικό σημείο. Το συναντάμε σε έναν τεράστιο χώρο στην “πασαρέλα” στο Πασαλιμάνι και λειτουργεί από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ.

Ο χώρος του είναι και πάλι λιτός, ενώ παίζει έντονα και με το χρώμα όπως είχαμε συνηθίσει και στο αδελφάκι του στο Γκάζι.

Κυρίαρχο στοιχείο το “σχολείο” το οποίο άλλοτε γίνεται εμφανές μέσα από την τεράστια βιβλιοθήκη του χώρου και άλλοτε μας κεντρίζει το μάτι με τις υδρόγειες σφαίρες που βρίσκονται εδώ κι εκεί.

Στο Gazi College του Πειραιά ωστόσο για πρώτη φορά θα συναντήσουμε και cocktail και μάλιστα επιμελημένα από έναν ταλαντούχο Έλληνα bartender, τον Διονύση Πολάτο του El Rey Alobar στο Χαλάνδρι. Έτσι, στην εντυπωσιακή μπάρα με τα μπουκάλια που κρέμονται έξυπνα από πάνω της, θα ζητήσουμε Bramble και Tommy's μαργαρίτα αλλά και επιπλέον 5 επιλογές σε κλασικά cocktail, ενώ το ενδιαφέρον μας θα κινήσει το Julep του το οποίο φτιάχνει με ginger αρωματισμένο με ουίσκι αλλά και η πρότασή του με όνομα “Tea Time” που σερβίρεται σε κούπα τσαγιού και περιέχει μαρμελάδα σύκο, gin και λεμόνι.

Κατά τα άλλα, εδώ θα έρθουμε και για φαγητό αλλά και πρωινό, ενώ τη μύτη μας θα τραβήξει το πίσω μέρος του μαγαζιού στο οποίο “παρουσιάζονται” όλες οι νόστιμες προτάσεις.

(Γρ. Λαμπράκη 117, Πειραιάς, τηλ. 210 4100612)