Holy Spirit: Μην έρθεις με αυτοκίνητο, έχει δικό του

Παρουσίαση bar

Της Ελένης Νικολούλια

Αν μέχρι πρόσφατα αποτελούσε μία από τις πιο φρέσκες ιδέες bar στην Αθήνα, πλέον εύκολα μπορούμε να μιλάμε και για μία από τις πιο πρωτότυπες.

Ο λόγος για το Holy Spirit ένα... μέχρι πρόσφατα τόσο δα μπαράκι στη Γλυφάδα που όμως τα βράδια γέμιζε τόσο ασφυκτικά που δύσκολα μπορούσες να το απολαύσεις.

Τι έγινε τώρα;

Δεν είναι μόνο ότι ο χώρος του διπλασιάστηκε. Είναι ότι οι black & white αποχρώσεις του έγιναν ακόμη πιο ενδιαφέρουσες, οι τοίχοι γέμισαν με αυτοκόλλητα που περιλαμβάνουν από πινακίδες μότο, μέχρι τον Scooby Doo και ό, τι άλλο μπορείς να φανταστείς, και κυρίως είναι ότι μεγάλο μέρος της μιας του πλευράς πλέον καταλαμβάνει ένα αυθεντικό, παλιό και αγαπημένο mini cooper που με μόνιμα αναμμένα τα φώτα περιμένει να παρασύρει τον επισκέπτη όπου τραβάει η όρεξή του νου του.

Τα cocktails παραμένουν εξαιρετικά και έρχονται στα χαρακτηριστικά, αγαπημένα μας πλαστικά ποτήρια, ενώ τόσο στον εσωτερικό όσο και στον άνετο πλέον εξωτερικό του χώρο συναντάμε industrial πάγκους ιδανικούς για όλες τις ώρες.

Πίσω από το bar (και μπροστά, και καμιά φορά και πάνω του) ο Xavier Μισαηλίδης, ένας από τους καλύτερους bartenders της Αθήνας που με μόνιμα ανεβασμένη διάθεση κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να προσφέρει δόσεις ευτυχίας αναμειγμένες με αλκοόλ.

Και κάτι για το τέλος... Αν μπαίνοντας πιάσεις τον εαυτό σου να χαζεύει τριγύρω σα να' ναι σε μουσείο, μην παραξενευτείς. Το κάνουν όλοι...

ΥΓ: Τα hot dog του συνεχίζουν να λατρεύονται, τα γιγαντιαίων διαστάσεων cocktails του να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και το delivery στην γύρω περιοχή κάνει απλώς τη Γλυφάδα ακόμα πιο μεθυστική.

(Λαοδίκης 41, Γλυφάδα, τηλ. 210 8982650)