Dinner στο κέντρο της πόλης… κάτω από χαρουπιές & μουσμουλιές

Παρουσίαση εστιατορίου

Το έτσι κι αλλιώς όμορφο ιταλικό εστιατόριο Fuga του Μεγάρου Μουσικής, φορά πλέον τα καλοκαιρινά του και μας συστήνει σε έναν χώρο εξωτερικό και άκρως δροσερό.

Το Fuga Secret Garden, με θέα το απέραντο πράσινο, μέσα στη φύση, κάτω από τις χαρουπιές και τις μουσμουλιές, περιτριγυρισμένο από αρωματικά φυτά προσφέρει όλες τις επιλογές του dining και προσφέρεται από elegant στιγμές ως και χαλαρά βράδια.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί σαφώς το ότι μπορεί να βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, ωστόσο είναι περικυκλωμένο από δέντρα, θάμνους και φυσική βλάστηση και πλέον... επιτρέπει να έρθουμε ακόμα και με σορτς και σαγιονάρες!

Νέος σέφ του εστιατορίου είναι ο Γιώργος Βενιέρης, ο οποίος σύντομα θα κάνει την πρεμιέρα του στην Fuga, “al fresco”. Με έμπνευση και οδηγό τα ταξίδια του, καθώς και τις Ενέτο-Κυκλαδίτικες ρίζες του θα παρουσιάσει μια βαλίτσα από γευστικές τάσεις που έχει “μαζέψει” στην πορεία.

Χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες μικρών παραγωγών από διάφορα μέρη της Ελλάδας, το ειδικό “παιχνιδιάρικο, διαδραστικό, globe-trekking” -όπως το χαρακτηρίζει o ίδιος- μενού έχει αρκετές casual dining επιλογές αλλά και εκπλήξεις.

Στο μενού θα συναντάμε Sliders (mini burger με τυρί Νάξου), Broken Cheese Pieμε σύγκλινο και ΦέταΤempura, χωρίς όμως να λείπουν τα αγαπημένα πιάτα υπογραφής του Fuga όπως Salumi με αλμυρούς λουκουμάδες από ζύμη πίτσας, το Risotto Milanese με σαφράν και ζωμό μοσχαριού γάλακτος και τα Rigatoni Amatricianaμε πανσέτα, τομάτα και κρέμα πεκορίνο.

Το εξωτερικό summer bar θα έχει δικό του μενού και φυσικά μια πλούσια γκάμα από cocktails και χυμούς.

Θα το συναντήσετε στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, Κόκκαλη 1, Τηλ. 210 7242979

>> Tι συμβαίνει στην πόλη; Δείτε εδώ όλες τις παρουσιάσεις για Εστιατόρια