Ανανεωμένο Balux με εξωτική διάθεση

Παρουσίαση Εστιατορίου

Το πάντα καλοκαιρινό Balux Cafe φέτος αποφάσισε να γίνει ακόμα πιο εξωτικό και μάλιστα μέσα από έναν εξολοκλήρου νέο χώρο.

Φέτος, στους χώρους του δίνεται έμφαση στην εξωτική ατμόσφαιρα, ενώ προστέθηκαν έπιπλα με αποικιακό στιλ, πλεκτές τέντες και φυσικά υλικά που δένουν αρμονικά με τη θάλασσα που βρίσκεται μπροστά του.

Ο χώρος του ωστόσο άλλαξε και χωροταξικά και έτσι πλέον εδώ συναντάμε διαφορετικές lounge γωνιές, ξεχωριστό χώρο για το εστιατόριο με τραπέζια ζωγραφισμένα με λουλούδια, ενώ προστέθηκε και ένα επιπλέον, δεύτερο μπαρ κοντά στην πισίνα.

Όσο για την κουζίνα του, παραμένει μεσογειακή ωστόσο αγαπά και τις εξωτικές γεύσεις αλλά και τις ασιατικές με τις προτάσεις σε sushi να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η λειτουργία της πισίνας αλλά και του χώρου της παραλίας έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ η είσοδος στην παραλία “συνοδεύεται” με πετσέτα, ξαπλώστρα, ομπρέλα, χρήση του χαμάμ, πρόσβαση στα αποδυτήρια, ντουλαπάκι για τα προσωπικά σας αντικείμενα αλλά και δωρεάν χώρο parking.

Επιπλέον, υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες προσφορές:

- Όσοι έχουν γενέθλια ή γιορτή με την επίδειξη της ταυτότητάς τους κερδίζουν 15% έκπτωση.

- Καθημερινά 20:00-22:00 υπάρχει happy hour με 5 ευρώ το ποτό και 7 ευρώ τα cocktails.

- Από Δευτέρα ως και Παρασκευή υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο μενού 2 ατόμων στα 39 ευρώ με ένα ορεκτικό, μία σαλάτα, δύο κυρίως πιάτα και ένα γλυκό.

- Κάθε Τρίτη θα γίνονται soul funk unplugged live βραδιές με ειδικές τιμές όλη την ημέρα με τα ποτά στα 6 ευρώ και τα cocktails στα 8.

(Αστέρας Γλυφάδας, Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα)

>> Tι συμβαίνει στην πόλη; Δείτε εδώ όλες τις παρουσιάσεις για Εστιατόρια