Κασιδιάρης: Επικοινωνιακό λάθος η ‘παρέλαση’ στον Μελιγαλά

Για επικοινωνιακό λάθος μιλάει ο Ηλίας Κασιδιάρης, αναφερόμενος στην 'παρέλαση' του Μελιγαλά και για τις εικόνες με στρατιωτικές ασκήσεις, οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, 'Το Παρόν', ο προφυλακισμένος βουλευτής λέει ότι οι ασκήσεις στις κατασκηνώσεις ήταν μία "αθώα βλακεία", και αναγνωρίζει ότι έχει κάνει λάθη σε ό,τι αφορά στη συμπεριφορά του στη Βουλή κατά τη συζήτηση στην προανακριτική επιτροπή, λέγοντας "μια κουβέντα παραπάνω" με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα. 

Αναφερόμενος στη δολοφονία Φύσσα, ο Κασιδιάρης αφήνει να εννοηθεί ότι το χέρι που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα ήταν στημένο.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι η Χρυσή Αυγή θα ζητήσει την τηλεοπτική κάλυψη της δίκης, λέγοντας: "Όλα στο φως σε ζωντανή μετάδοση". 

Περιγράφοντας το πώς περνάνε οι μέρες στη φυλακή, λέει ότι "δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ζει ένας αθώος τη ζωή του στη φυλακή. Παρότι έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να βελτιώσω τη φυσική και πνευματική μου κατάσταση". Όπως λέει μάλιστα για τον ελεύθερό το χρόνο "διαβάζω κυρίως ιστορία και φιλοσοφία. Ακόμα περισσότερες ώρες γράφω. Έχω ήδη ολοκληρώσει ένα βιβλίο με ιστορικά διηγήματα και τώρα γράφω ένα βιβλίο πολιτικό".