Α. Παπαρήγα: ΠΑΣΟΚ του 2009 ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Γενική Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μετεξελίσσεται "σε ΠΑΣΟΚ του 2009".

"Δεν είναι ολοφάνερο ότι αξιοποιούν και χρησιμοποιούν τον ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθειά τους να καλύψουν το κενό που αφήνει το ΠΑΣΟΚ και να αναστηλώσουν, έστω και προσωρινά, τη διπολική παγίδα για να κερδίσουν χρόνο και να εμποδίσουν τη λαϊκή χειραφέτηση και αντεπίθεση; Δεν είναι μήπως και η ναζιστική "Χρυσή Αυγή" χρυσή εφεδρεία του καπιταλισμού που οι διάφοροι μηχανισμοί τη στηρίζουν και τη φουσκώνουν για να τη χρησιμοποιήσουν ανάλογα με τις περιστάσεις, είτε για εκφοβισμό, είτε για καταστολή του ταξικού εργατικού και λαϊκού κινήματος;", επεσήμανε η Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Επενδυτής".

Το ΚΚΕ εξοπλίζει την εργατική τάξη και το λαό για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και εξουσίας, τόνισε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ.

"Είναι ολοφάνερο ότι ο παλιός δικομματισμός, ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, δεν μπορεί να εγκλωβίσει πλατιά λαϊκά στρώματα. Το σύστημα θα συνεχίσει να έχει εναλλακτικές λύσεις, επειδή αξιοποιεί το γεγονός ότι μεγάλο μέρος των εργαζομένων και του λαού, ενώ είναι αγανακτισμένο, παραμένει εγκλωβισμένο στα ιδεολογήματα και τις αυταπάτες της κυρίαρχης πολιτικής", συμπλήρωσε η κυρία Παπαρήγα.