Η “πυροσβεστική” παρέμβαση του Πύρρου Δήμα υπέρ Τατσόπουλου

Ο Πύρρος Δήμας ήταν αυτός που απέτρεψε τα χειρότερα όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος κινήθηκε απειλητικά κατά του Πέτρου Τατσόπουλου κατά τη διάρκεια της σημερινής επεισοδιακής συνεδρίασης στην Ολομέλεια της Βουλής.

Διαβάστε: Σόου, φωνές και υπαινιγμοί Χρυσαυγιτών στη Βουλή

Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Χρήστου Παππά, ο οποίος είχε μία λογομαχία με το Χρήστο Μαρκογιαννάκη, στην οποία παρενέβη ο ανεξάρτητος βουλευτής. Ο κ. Τατσόπουλος χαρακτήρισε “φασίστες” τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και έγινε αμέσως αποδέκτης ύβρεων από την πτέρυγα των χρυσαυγιτών, με τον Νίκο Μίχο να κινείται απειλητικά κατά του Πέτρου Τατσόπουλου.

Διαβάστε: Καρέ - καρέ: Όταν ο Μίχος κινήθηκε κατά Τατσόπουλου στη Βουλή

Πριν η κατάσταση εκτραχυνθεί τελείως, παρενέβη ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος είπε αυστηρά στον Νίκο Μίχο: “Κάνε πίσω τώρα! Μην τολμήσεις άλλο βήμα”. Με την παρέμβαση και του Ηλία Κασιδιάρη, που έσπευσε να ηρεμήσει τον συνάδελφό του, ο Νίκος Μίχος έκανε πίσω και το επεισόδιο τελείωσε εκεί.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε στο Twitter πως ο πρώην Ολυμπιονίκης “έσωσε την τιμή της Βουλής, αποτρέποντας τον τραμπούκο της Χ.Α.”.