Καρέ – καρέ: Όταν ο Μίχος κινήθηκε κατά Τατσόπουλου στη Βουλή

Χρυσαυγίτες κινήθηκαν απειλητικά κατά συναδέλφων τους νωρίτερα κατά τη συζήτηση για την άρση ασυλίας Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού.

"Εύχομαι όλους εσάς τους αθλίους της Βουλής ο Θεός να σας λυπηθεί", είπε ο Χρήστος Παππάς προκαλώντας αντιδράσεις και πανικό μέσα στην αίθουσα της Βουλής, αλλά και την ένσταση του προεδρείου. Ακούστηκαν φωνές όπως "ξεφτίλες", "ξεφτιλισμένοι" και "αλήτες", ενώ αποχωρούσαν οι Χρυσαυγίτες.

"Δεν έχετε το ηθικό βάρος να με διακόψετε. Αν θέλετε διαγράψτε τη φράση μου από τα πρακτικά, αλλά δεν έχετε το ηθικό βάρος να με διακόψετε", ανέφερε ο Χ. Παππάς, απαντώντας στο αίτημα του κ. Μαρκογαννάκη να ανακαλέσει τη φράση που είχε διατυπώσει νωρίτερα.

Τότε οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να φωνάζουν προς τους υπόλοιπους βουλευτές και το προεδρείο: Αυτοί είστε, άθλιοι! Ξεφτιλισμένοι, αλήτες!. Μάλιστα ακούστηκαν βρισιές και ο Ν. Μίχος κινήθηκε κατά του Πέτρου Τατσόπουλου που τους αποκάλεσε φασίστες...

Η ένταση φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο όπου φαίνεται η σκηνή με τον Ν. Μίχο και τον Ηλία Κασιδιάρη που σηκώθηκε από τη θέση του. Στο βίντεο το περιστατικό φαίνεται από το 2ο λεπτό και για 30 δευτερόλεπτα